Studenți din 13 țări învață la Universitatea Politehnica din Timișoara timp de...

Studenți din 13 țări învață la Universitatea Politehnica din Timișoara timp de un semestru. Ce vor studia

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1978319788">

20 de studenți selectați din 13 țări din lume au ocazia să petreacă un semestru la Timișoara. Tinerii din țări precum Filipine, Ecuador, Yemen, Pakistan, Eritreea, Bangladeș, Nepal, Ucraina, Vietnam, India, SUA sau Spania vor studia la Universitatea Politehnica din Timișoara construcții metalice, în cadrul programului de master “SUSCOS”.

Potrivit reprezentanților instituției de învățământ superior din capitala Banatului, SUSCOS este un program educațional de excelență coordonat de Universitatea Tehnică din Praga și alte cinci universități partenere, cu activități în domeniul construcțiilor metalice, printre care și Universitatea Politehnica din Timișoara.
Astfel, studenții din seria 2015 – 2017 au efectuat primul semestru la Universitatea din Liege, cel de-al doilea semestru urmând a se desfășura la Universitatea Politehnica din Timișoara.

“SUSCOS conține cursuri organizate pe trei semestre (18 luni), ținute în mod itinerant de către universitățile partenere, și dezvoltă competenţe specializate pentru studenţii europeni şi non-europeni oferind participanţilor abilităţi inginereşti de proiectare şi know-how în domeniul construcţiilor metalice, printr-o abordare echilibrată între criteriile economice de mediu şi aspectele sociale”, transmite Universitatea Politehnica din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.