Un jucător care a evoluat în Liga I la Pandurii și Rapid,...

Un jucător care a evoluat în Liga I la Pandurii și Rapid, prezent la antrenamentul lui ASU Politehnica. ”Băieții în ghete” au reprezentant într-o nouă comisie de la FRF FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Alexandru Dan poate semna cu ASU Poli ca jucător liber de contract

ASU Politehnica și-a încheiat campania de achiziții din această iarnă iar perioada de transferuri s-a încheiat. Totuși, astăzi alb-violeții au primit un jucător nou în pregătire. E vorba de mijlocașul Alexandru Dan, trecut inclusiv pe la Rapid București în Liga I. Născut în Timișoara, dar lansat la Mureșul Deva, tânărul închizător s-a accidentat grav în toamnă și se află în proces de recuperare. El ar putea fi teoretic acontat deoarece e jucător liber de contract.

Alexandru Dan trebuia să fie o adevărată vedetă pentru Metalul Reșița, echipa care joacă acum la Snagov. Talentatul mijlocaș în vârstă de 23 de ani a suferit însă o accidentare teribilă la finele verii, fiindu-i afectate ligamentele încrucișate în eșecul cu UTA (scor 0-1) din Liga a II-a, meci în care a ieșit în minutul 22.


Aflat în proces de recuperare jucătorul a fost primit la antrenamentul lui ASU Poli, dar s-a pregătit separat cu preparatorul fizic Paul Coșovanu. Dan a fost cedat liber de Pandurii, club cu care alb-violeții au mai colaborat, la Metalul, și ar mai avea nevoie de cel puțin o lună de zile pentru a fi apt de joc. Mai mult, el ar putea fi transferat liber de contract deoarece a aparținut doar până în decembrie de trupa patronată de Cătălin Rufă.

Dan a avut un început promițător de carieră, evoluând în zece partide pentru Rapid pe prima scenă, în ediția 2014-15. De asemenea mai are bifate trei jocuri în Liga I pentru Pandurii, în două sezoane diferite. A mai evoluat la U Cluj, ASA Tg. Mureș și Mureșul Deva. La un moment dat era cotat la 500.000 de euro de către transfermarkt.de, acum valoarea sa de piață a scăzut după accidentare la 75.000.

Marius Cociu, în Comisia pentru Relația FRF-Liga 2

Managerul sportiv al timișorenilor, Marius Cociu, a devenit membru în noua comisie menită să aducă o mai bună comunicare între cluburile din eșalonul secund și FRF. Conform druckeria.ro această comisie e condusă de Auraș Brașoveanu (Dacia Unirea Brăila) președinte, Ștefan Stana (Metalul Reșița) vicepreședinte, adică cei doi reprezentanți ai B-ului în CEx. Membrii comisiei sunt: Marius Cociu (Politehnica Timișoara), Claudiu Drăgan (UTA), Marcel Ghergu (Chindia Târgoviște) și Constantin Stancu (CS Mioveni). De asemenea, secretarul comisie a fost desemnat Gabriel Bodescu (secretar adjunct FRF).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.