Accident GRAV pe șoseaua dintre Timișoara și Lugoj: o mașină s-a izbit...

Accident GRAV pe șoseaua dintre Timișoara și Lugoj: o mașină s-a izbit de un autocar UPDATE Cum s-a produs accidentul FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație a avut loc în această după-amiază pe DN6, la jumătatea distanței dintre Timișoara și Lugoj, în localitatea Șuștra.

Din primele informații, un autoturism s-a izbit violent de un autocar, din motive încă necunoscute, iar două persoane din mașină au fost rănite. La fața locului intervin mai multe echipaje de urgență, pompieri și ambulanțe, iar traficul este perturbat.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Coliziunea s-a produs după ce autoturismul în care se aflau trei tineri și care circula dinspre Lugoj spre Timișoara a intrat într-o depășire neregulamentară.


Șoferul autocarului care circula regulamentar din sens opus a încercat să evite impactul, însă nu a reușit. În urma coliziunii, autocarul în care se aflau 43 de oameni a ajuns pe câmp, însă din fericire niciunul dintre pasageri nu a fost rănit.

Foto: ISU Timiș

1 COMENTARIU

  1. persoanele din autoturismul de Gorj aratau m..ie din mers chiar azi unor autostopisti undeva intre lugoj si sustra, batandu-si joc de bietii oameni in cel mai crunt mod. la asa purtare „civilizata” de ce sa ne mai miram ca nu conduc regulamentar?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.