Un minor a plonjat cu maşina într-un râu după ce a condus...

Un minor a plonjat cu maşina într-un râu după ce a condus cu viteză excesivă. Vezi în ce stare sunt cei implicați în accident

0
DISTRIBUIȚI

Inconştienţa şi teribilismul au fost câte pe ce să-i coste viaţa pe doi tineri implicați un accident care a avut loc în primele ore ale zilei de azi, unul dintre ei ajungând în stare gravă la spital.

În jurul orei 2.20, poliţiştii din Reşiţa au fost nevoiţi să intervină, după un incident care a avut loc pe strada Căminelor din municipiu.


Un tânăr de 17 ani, domiciliat în Reşiţa, fără să aibă permis de conducere, s-a urcat la volanul unui autoturism şi a condus dinspre Ţerova spre Calea Caransebeşului. Din cauza vitezei în exces a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de bordura trotuarului de pe partea stângă a sensului său de mers, aflată în lucru, şi s-a răsturnat în albia râului Ţerova.

În urma impactului şoferul a fost rănit uşor, însă pasagerul din dreapta a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.