Accident feroviar TRAGIC: doi mecanici au murit. Vezi cum s-a petrecut UPDATE...

Accident feroviar TRAGIC: doi mecanici au murit. Vezi cum s-a petrecut UPDATE Cauza accidentului FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident tragic în această după amiază pe Regionala CFR Timișoara. Un tren de marfă a deraiat și 14 vagoane și locomotiva au sărit de pe șine.

Accidentul a avut loc în județul Hunedoara, în apropierea gării Merișor. Cei doi mecanici au rămas încarcerați și au fost scoși dintre fiare de pompierii de la Descarcerare sosiți la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ei, aceștia pierzându-și viețile. Medicul de la fața locului a confirmat decesul celor două persoane din interior- mecanicul conductor și ajutorul acestuia.

La fața locului intervin 3 echipaje de ambulanță SAJ, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o mașină de descarcerare grea.

Potrivit celor de la CFR , „8 vagoane au deraiat de pe sina de tren. Interventia se realizeaza dificil intrucat locul evenimentului se afla sub tensiune electrica foarte mare. Traficul feroviar este inchis la aceasta ora intre statiile Banița şi Merişor, secția de circulatie Petrosani – Simeria ( Reg.


Timisoara), din cauza deraierii unui tren de marfă . 
Trenul, compus din 16 vagoane, aparține unui operator privat de marfă si asigura un transport pe relatia Slatina-Curtici.  La fata locului s-au deplasat personalul specializat, echipele de interventie si comisia care va ancheta cazul. La aceasta ora niciun tren de calatori nu este inscris in circulatie pe zona respectiva”.

UPDATE Din primele informații, accidentul ar fi fost provocat de o defecțiune la sistemul de frânare. O parte dintre vagoane au căzut într-o râpă adâncă de 10 metri, iar traficul feroviar în zona este în continuare blocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.