Graniţa de vest, ASEDIATĂ: alte două grupuri de migranţi au fost stopate...

Graniţa de vest, ASEDIATĂ: alte două grupuri de migranţi au fost stopate ieri în două puncte de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

Refugiaţi în flux continuu la graniţa de vest a României, încercând să pătrundă ilegal pe teritoriul ţării. Ieri au fost surprinşi de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa nu mai puţin de 16 migranţi ilegali.

Acţiunea a avut loc în jurul orei 11.00, atunci când șapte dintre cetăţenii străini din Irak au fost depistaţi pe direcţia localităţii de frontieră Clopodia, deplasându-se pe jos, dinspre Serbia înspre România, fiind reţinuţi şi duşi la sediul poliţiei.


În urma verificărilor s-a constatat că migranţii, şase bărbaţi şi o femeie, au vârste cuprinse între 23 şi 36 de ani.

Tot ieri, de această dată la Oraviţa, oamenii legii din cadrul Postului de Poliţie Ticvaniu Mare au surprins chiar la ora amiezii nouă străini care nu-şi justificau prezenţa în zonă. Printre cei patru bărbaţi şi o femeie erau şi patru minori cu vârsta cuprinsă între 2 şi 32 de ani.

Persoanele surprinse ieri la graniţa de vest a României au declarat că încercau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun. Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.