Boc care este şi Ostaficiuc care încă este

Boc care este şi Ostaficiuc care încă este

7
DISTRIBUIȚI

Am trăit o senzaţie de deja-vu la congresul PD-L. Agresivitatea susţinătorilor lui Emil Boc, plasaţi strategic în primele rânduri, mi-aemil boc congres adus aminte de soldaţii lui Vanghelie plasaţi la fel pentru a-i aranja apele lui Mircea Geoană, la ultimul congres PSD. Aceeaşi atitudine de roboţei pregătiţi să facă orice-şi doreşte şeful. Spre diferenţă de Geoană, Boc a câştigat războiul. Pentru că l-a avut de partea sa pe tatăl partidului şi a avut mai multe de oferit. Tactica folosită a fost cea de la alegerile generale, adaptată specificului intern. În loc de găleţi, zahăr şi lapte s-au dat bani pentru diversele nevoi ale celor care, desigur, sunt impresionaţi de parteneriatul special cu preşedintele şi luptă pentru câştigarea alegerilor în 2012.

Alegerea lui Emil Boc va uşura, în perspectiva alegerilor din anii viitori, misiunea Uniunii Social Liberale care va apăsă la maxim pe pedala „Boc, Udrea, Băsescu”.


Aşa cum în 2004 nu se auzea dinspre opoziţie decât despre coruptul Năstase. Neimportant pentru Boc care este. Orice trebuie – premier, preşedinte al PD-L, încasator de pumni şi înjurături, argat, preş sau neînvinsul din alegeri.  La fel va apăsa pe pedală, până la rupere, toată echipa Boc a cărei suprem argument este parteneriatul cu Băsescu şi nu cu poporul român sau măcar cu poporul pedelist. Conştienţi că a câştiga alegerile este la fel de probabil ca şi lansarea din Modrogan a primei expediţii româneşti pe Marte, Boc şi ai lui vor folosi perioada rămasă pentru a-şi îngroşa rezervele strategice.

Asta între două reprize de anihilat ce a mai rămas din opoziţia de prin partid. Primele semne au apărut imediat după ce s-a ales Boc care este. Pentru a rezista, Constantin Ostaficiuc va trebui să-şi joace extrem de bine cartea pentru a rezista asalturilor ce se pregătesc împotriva sa. Dar opozanţilor săi nu le lipsesc şansele de reuşită. Pentru că teoria cu bască sau fără bască a mai fost pusă în practică chiar în Timiş. În cazul senatorului Dorel Borza. De exemplu.

7 COMENTARII

  1. Crocodilu’ Basescu.
    Asa cum in 2004, cand l’a carotat pe Stolojan a inceput sa planga asa a plans si la carotarea celui care i’a fost alaturi de el, Buldogu’ credincios. Si’a carotat cainele credincios in dauna piticotului limbist.
    In 2004, Teodor Stolojan (coleg de guvern dar si la modu’ ocult, fiind amandoi membrii de frunte ai Securitatii ceausiste) a fost carotat de ciorcovatz cu ajutorul serviciilor secrete, care stiau ca Roboticus ar fi fost mai greu de manevrat, acesta avand grija sa’si conduca afacerile cu discretie. Ceea ce’l facea mai putin vulnerabil la santajurile unor corifei ai serviciilor secrete. A contat si ajutoru’ Sarpelui cu ochelari in toata afacerea.
    Acum la 7 ani de la primele lacrimi de crocodil, ciorcovatzu’ a plans din nou, de data asta cu prileju’ carotarii unui bun amic si partener de afaceri. O mare diferenta dintre ciorcovatzu’ anului 2001 si cel al anului 2011.
    Daca in 2001, s’a folosit de o femeie (Simona Marinescu, una din amantele cunoscute) pentru a’l detrona pe Don Pedro, in 2011 ciorcovatzu’ a fost folosit de o femeie caruia i’a pus la picioare partidu’, onoarea si averea.
    Intr’un fel viata tine si de dinamica sexuala. Atata timp cat ai steagu’ sus, esti lider si te impui in fata femeilor ca fiind masculu’ alfa. Cand incepi sa dai rateuri, te multumesti cu firmituri si pentru a multumii persoana iubita ai face orice, chiar orice. Asta insemnand si punerea la dispozitie a partidului.
    Sa intelegem ca de fapt, lacrimile ciorcovatzului sunt pentru virilitatea pierduta?
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa lacrimati bineeeee.

  2. Desi multi il vor acuza pe Brendu’ ca a ales tabara gresita si ca este un neica nimeni in politichie, je cred ca totu’ a fost calculat. In primu’ rand, Brendu’ nu este un copil sa se arunce intr’o aventura cu capu’ inainte. Chiar daca si el este vrajit de Chera Duduca, dar nici chiar asa. Chera Duduca este doar indragostita de lobutini, viutoane, dolgebabana, ghesuri, shoparduri si alte farfaslacuri, marafeturi si meterhanele. Chera Duduca nu are veleitati de Coana Joitzyca si nu doreste nici macar functia de sefa a majoretelor la Poli. Chera Duduca este mai multumita sa toace banii Brendului pe dârze si prin cluburi decat sa o arda ‘telectual discutand cu Marcel, Adriana sau Dan despre continuitatea latinitatii in spatiul carpato’danubiano’pontic.
    Deci, Brendu’ nu este un copil sa nu stie ca miscarea de sprijinire a Buldogului va avea repercursiuni asupra lui. Dar se pare ca a luat o hotarare stiind ca financiar are spatele asigurat. Si il are. Brendu’ are la dispozitia sa discretionara circa 100 de milioane obtinuti prin emiterea de obligatiuni judetene. Din 100 de milioane va avea grija sa puna mana pe 50, prin comisioane si parandaraturi si se va plange electoratului cimisan ca nu poate sa faca mai mult pen’ca Piticu’ Prono al pede minus el il uraste pentru sustinerea lu’ Buldogu’.
    Asa ca Brendu’ ne va vinde vesnica gogoasa cu ura Bucurestiului fata de Timisoara. Plus ca din cele 50 de milioane nu va trebui sa dea la partid prea mult, ca se vor gasi destui pitzyponci care vor dori sa’l vada plecat pe Brendu’ cu orice pret. Chiar cu pretul pierderii unor meleoane. Dai dracu’ de bani. are balta peste.
    Va intrebati cine va trada primu’? Eu nu. Je stie ca Pitzyponcu’ Gastric va fi primu’ tradator. Deja a dat o declaratie presei ca cica Piticu’ Prono al pede minus el l’o iertat deja pentru ratacirea de moment. Asa cum am mai spus. Politichia locala isi aminteste ca messer Coifan a fost tradat de Brendu’ si de Vidu’ Draganescu, asa si Brendu’ va fi tradat de copilu’ sau de suflet, Pitzyponcu’ Gastric. Tradarea este impregnata in codu’ genetic al politicianului roman.
    Coane Brendu’le daca nu ti’as fi atras atentia asupra faptului ca Pitzyponcu’ Gastric te va trada la prima strigare, as fi inteles ca te’ai lasat descoperit, dar si altii ti’au spus acelasi lucru si nu i’ai ascultat. Acu’ culegi roadele neincrederii in cei care ti’au vrut binele.
    Oricum, inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa tradati bineeeeee.

  3. @claudiu
    Un personaj imaginar(!?).
    Il gasim pentru prima data evocat de Nicolae Filimon in Ciocoi vechi si noi. De atunci, specia s’a dezvoltat si a proliferat existand acuma specii si subspecii.
    Orice demnitar, de rang mai mic sau mai inalt are in „posesie” o Chera Duduca. Mai tanara sau mai in varsta, fonctie de preferinte, posibilitati si alte cele. In general, aceste Chera Duduca prefera barbatii trecuti de 40 de ani, potenti financiar, mai putin potenti sexual, cu perspective de avansare in functii publice.
    In general, puterea este un afrodisiac.
    Draga Claudiu, se pot scrie o gramada de carti pe acest subiect care pot umple o biblioteca publica.

  4. @aburici: ma aburesti 😉 nu te intrebam de teorie, ca aia o mai tin minte din liceu; sau esti ruda cu Iliescu si ma plimbi prin meandrele concretului?:) Eu te intrebam legat de cazul de fata, cine ar fi prea-cuvioasa 😉

  5. Brendu’ stie.
    Mai bine intreaba’l pe el. Io chiar daca stiu, nu poci pentru ca sa ma pronunt. Motivele sunt mai multe. Unu’ din motive tine de dinamica vietii. Astazi Chera Duduca poate fi Mihaela, maine Margareta, poimaine Dana. Si tot asa. Oricum nu cred ca persoana este importanta ci modu’ de viata. Un om care nu are respect pentru juramantul dat in fata altarului cum poate sa respecte juramantul dat la investitura. Sperjuru’ ramane sperjur.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa sperjuriti bineeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.