Contrabandiştii, stăpânii frontierei cu Serbia

Contrabandiştii, stăpânii frontierei cu Serbia

10
DISTRIBUIȚI

Contrabanda este în floare la graniţa cu Serbia, lucru dovedit şi de faptul că la orice ieşire în stradă a poliţiştilor din zona Deta se lasă cu confiscări. Aseară, în jurul orei 19.00, agenţii au oprit pentru control, care circula pe raza localităţii Moraviţa, un autoturism condus de C.


R. Dragani, de 21 de ani, din Deta. În maşină au fost găsite 960 de pachete de ţigări, marca Marble, pentru care acesta nu a putut prezenta documente de provenienţă. Când au oprit un alt autoturism condus de B. Ilie de 24 de ani, din localitatea Moraviţa, au fost găsiţi 46 de litri de alcool din Serbia. Alcoolul şi tutunul au fost confiscate, iar cei doi şoferi s-au ales cu dosare penale pentru contrabandă şi evaziune fiscală.

10 COMENTARII

  1. cum se face ca in timisoara politia nu prinde pe nimeni cu tigari iar pietele sunt pline de persoane care te imbie sa cumperi tigari. si nu doar pietele. inclusiv la bazarul de pe brancoveanu. oare politia nu stie sau se face ca nu stie?

  2. Nu exista zii data de la Dumnezeu in care Politia Deta sa nu captureze cel putin o masina cu bunatati! oare ce se intampla?Chiar nu-si da nimeni seama?

  3. lasa nu-i mai lauda atata gerarule. ca nu se intampla asta zilnic. si atunci cand se intampla e doar de ochii lumii, caci sunt mult mai multi cei ce cara zilnic tigari doar ca se fac cei de la deta ca nu-i vad. Cati localnici ai vazut prinsi cu tigari, in afara acestuia ? pe engrosistii satului i-ai vazut cumva prinsi? ai vazut vreo locuinta din sat perchezitionata? Oare de ce? Nu te-ntrebi? Cand vom vedea ca cei din sat vor fi prinsi? Zilnic se tranzactioneaza tigari dar politistii se fac ca nu vad. Asta e doar praf in ochi. Chiar nu-ti dai seama?

  4. daca ar controla cu adevarat ar vedea ce bani s-au facut si ce case si afaceri si-au tras unii contrabandisti! vezi fast food istambul 2 din piata unirii! niste traficanti au deschis fast food din trafic de tigari! felicitari politiei si garzi financiare pt evaziunea care o fac acolo ! adica shaorma fara numar fara bon fiscal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.