Traian Stoia, confirmat de PSD pentru funcția de viceprimar al Timișoarei. Care...

Traian Stoia, confirmat de PSD pentru funcția de viceprimar al Timișoarei. Care este prima sa prioritate

8
DISTRIBUIȚI

S-a ales, oficial, înlocuitor pentru fostul viceprimar Sorin Grindeanu. Astăzi, pesediştii din Timiş s-au întrunit în şedinţă, unde au 5dat votul pentru Traian Stoia, nume vechiculat în ultimele zile ca alegere sigură. Asta, deși liderul PSD Timiş, Titu Bojin, dădea asigurări că toţi consilierii din partid pleacă de pe poziţii egale. Traian Stoia are 69 de ani și este la al doilea mandat de ales local.  Despre viitorul viceprimarul al Timişoarei, Titu Bojin declara, în 10 ianuarie, că „ideea mea este de a pregăti un viitor contracandidat pentu domnul Robu la alegerile din 2016, în condiţiile în care nu vom fi în aceeaşi variantă de colaborare USL-istă.  Atunci vom miza foarte multe pe ideea că cel care va fi viitor viceprimar să fie unul dintre viitorii candidaţi la Primăria Timişoara”.


Traian Stoia nu a vrut să comenteze prea mult pe marginea nominalizării sale, susţinând că „vom discuta mai multe după votul din consiliul local. Prima prioritate – trebuie să oprim cheltuirea aiurea a banului public”

Declarația de avere îl plasează pe Traian Stoia printre cei mai bogați membrii ai Consiliului Local Timișoara. Împreună cu soția, are un teren de 1000 de metri pătrați în intravilan, o casă de 250 de metri pătrați și un apartament de 77 de metri pătrați. Stoia mare are peste 1.025.000 de lei în două conturi bancare și 25.000 de dolari.

Proaspătul vice-primar este asociatul fraților Cristescu, în compania Timco, deținând 20 la sută din acțiuni și postul de manager. De aici, câștigă anual aproape 60.000 de lei. Ca și consilier municipal, veniturile sale au ajuns la aproape 9000 de lei. Soția lui este pensionară și are un venit anual de aproximativ 9.500 de lei. Pentru a fi confirmat în funcție, Stoia va trebui să treacă de votul Consiliului Local Timișoara.

8 COMENTARII

  1. Cine si ce presiuni s-au facut asupra doctorului ca sa renunte. Sa le fie rusine consilierilor locali ca au putut face o asa propunere. De rasul lumii. V-ati umplut de penibil . Toti. Cati bani ati primit ?? Sunteti niste indivizi umili ! Rusineeeeeeeeeeeeeee !!!!!!

  2. Daca Stoia nu ajunge viceprimar,fratii Cristescu o sa-si ceara banii cheltuiti in campania electorala,cu anumite persoane.Asta este confirmarea,ca de fapt Timisoara este condusa de fratii Cristescu.Robu,Stoia si….altii sunt niste papitoi de fatada,care mai ….fura si ei cate ceva,din ce mai este.Timisoara,se va duce de rapa,pana in 2016,cand se termina mandatul lui Robu!

  3. de ce nu sta acasa sa astepte postasul cu pensia? Un tanar nu poate lucra pe postul lui? Ne miram ca tinerii nu au loc de munca. Pai daca toti bosorogii ocupa locurile de munca si gandesc comunist, o sa ajungem mai rau ca cei din Congo.

  4. Bine, PSD, mai fa-te de ras inca o data ! Nenea asta, saracu,cu ce o fi gresit de l-ati condamnat la locul de munca ? El nu are dreptul la pensie, bietul de el ? La ismenele lui nu va ganditi, cum le mai tine cand trebuie sa semneze hartii pentru fericirea noastra, a timisorenilor ?
    Doctore, astia nu te merita, lasa-i in tristetea lor !

  5. stoia si robu au impreuna aproape 130 de ani!!!!!!!!!! Timisoara , te-ai facut de ras! Orasul cel mai progresist are 2 babalaci in fruntea lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.