EXCLUSIV Nicolae Robu a anunţat un şef surpriză pentru auditul din Primăria...

EXCLUSIV Nicolae Robu a anunţat un şef surpriză pentru auditul din Primăria Timişoara

12
DISTRIBUIȚI

crina peta 1

Nicolae Robu a făcut o nouă mişcare surpriză în interiorul Primăriei Timişoara prin care-şi va întări controlul asupra instituţiei.


Mai multe surse liberale au confirmat pentru PRESSALERT.ro faptul că primarul a anunţat că o va duce în fruntea Auditului pe economista Crina Peţa, care a fost şi vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PNL. Acum, Peţa este director economic al Direcţiei Judeţe de Tineret şi Sport Timiş. Contactată de PRESSALERT.ro pentru a comenta informţia, Crina Peţa a declarat „nu pot să vă dau această informație. Nu infirm”. La cei 30 de ani ai săi, Peţa se alătură unei alte tinere liberale promovată de Robu în Primăria Timişoara – Sanda Greblă, care, proaspăt absolventă de facultate, a fost aleasă de primar să-i fie şefă de cabinet şi numită în consiliul de administraţie de la Retim.

Sursă foto: Facebook

12 COMENTARII

  1. Asta nu e niciun director economic la DJST! Se ocupa de partea de tineret, si intr-un mod foarte prost! Isi tot plimba curul in tabere si training-uri si in afara de a barfi toata ziua nu facea nimic! Sa inteleg ca asta e viitoarea Mihaela Marza? Isi merita locul deplin! promovati-o pe luna numai sa scapam de ea!

  2. Si uite asa se ocupa functiile importante in orasul asta. Nu conteaza cine esti sau ce stii sa faci. Conteaza din ce partid esti. Si robu, ca si ciuhandu, e o mare dezamagire ptr orasul acesta.

  3. E nevoie de cineva din afara care sa vada bubele sistemului deficitar lasat de Ciuhandu. Auditul in PMT inseamna pana acum 3 persoane „prafuite” uitate pe undeva in exterior. Spor la treaba tineretului…

  4. Auditul reprezintă părerea unui specialist autorizat de o anume organizație profesională,cu privire la starea economică generală a unei companii,firme sau autorități instituționale așa cum este redată ea în sintezele contabile, în conturi, bilanțuri și fluxurile de trezorerie; ca,la rândul lor acestea redau o imagine fidelă a realității situate pe o anume scară a performanței comparativ cu piața, cu realizările de vârf și rezultatele așteptate de posesorii capitalului/patrimoniului – iar toate acestea sunt consemnate într-un raport întocmit sub responsabilitatea auditorului. / Wikipedia.

    Fata asta nu are experiență la așa ceva. Dacă auditul însema să vorbești mult, putea fi șefa șefelor!
    Trist…

  5. corect pitipoanca. de partid. un 0 (zero) absolut personajul. toti cei care eu lucrat cu ea o stiu cata nulitate zace in ea. cel mai bine o injuri intreband-o ce stie sa faca. cica directoare economica la Directia de tineret :)) . poate cand visa frumos ca in rest incurca actele din stanga spre derapta si invers. atentie celor din Primaria Timisoara, sa nu ramaneti fara ascutitori, hartie igienica, masini de servici, telefoane mobile si alte bunuri publice. e varza fata domn’ Primar. aveti grija, o sa plangeti ca i-ati dat pe mana asa jucarie cu care urmeaza sa se laude prin cluburile de semifite pe unde isi face veacul alaturi de alte vinituri care sunt la fel de „competenti”

  6. este bolnava psihic!!! e o frustrata si o complexata de propria viata, o prefacuta si o mincinoasa notorie! a avut 4 angajari noi la biroul audit si toate au plecat din cauza ei! si cu ce scandal! si degeaba…nimeni nu a facut nimic, sus-pusii din primarie o acopera! fugiti de ea! aviz „amatorilor” pe care i-ar putea bate gandul sa se angajeze acolo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.