Neozeelandezul Ben Dominic Tuiatua revine la RCM Timişoara

Neozeelandezul Ben Dominic Tuiatua revine la RCM Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
rcm steaua08_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Ben Dominic Tuiatua va juca din nou pentru echipa campioană RCM Timişoara. Jucătorul va reveni în Banat pentru reluarea campionatului. Tuiatua este neozeelandez, are 21 de ani şi joacă pe postul de centru.

Clubul RCM Timişoara a anunţat revenirea lui Tuiatua doar printr-o postare pe pagina oficială de Facebook. „Bine ai revenit, Ben” este mesajul prin care fanii echipei au putut afla această veste.


Rugbystul a plecat în iarnă de la RCM şi a fost accidentat o perioadă. Conducerea a spus de mai multe ori că îşi doreşte întăriri pentru posturile de centri. Astfel, după revenirea lui Paula Kinikinilau, jucător pe acelaşi post, revine şi Tuiatua din nou în galben-albastru. În condiţiile în care pe postul de centru mai pot evolua şi Johnny Sola, Florin Fântânaru şi Jack Umaga, problemele par să se fi rezolvat. Acum, RCM are nevoie de un înlocuitor pentru Daniel Carpo, pentru că în afară de jucătorul de naţională, RCM nu avea un alt număr 8 autentic. Carpo va lipsi cel puţin şase luni după ce va fi operat la ligamentele încrucişate. Timişorenii vor relua campionatul în data de 13 iulie, cu un meci în deplasare cu Farul Constanţa. Echipa se reuneşte săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.