Robu vrea întâlniri cu 700 de sponsori pentru ACS Poli

Robu vrea întâlniri cu 700 de sponsori pentru ACS Poli

2
DISTRIBUIȚI

poli prima liga01_resize

Nicolae Robu s-a pus serios pe treabă să caute spnsori pentru ACS Poli. Primarul vrea un buget cât mai mare pentru echipa de fotbal, pentru ca Timişoara să se menţină în Liga I.


După ce consilierii locali au votat suplimentarea de buget de la 4 la 6 milioane de lei, Robu vrea să convingă firmele să investească la alb-negri.

Singurele forme de finanţare acceptate de primar sunt însă cele sub formă de sponsorizare contra publicităţii pe echipament sau bannere pe stadion, sau cumpărare de abonamente pentru angajaţii firmelor. Dacă în iarnă preşedintele Consiliului Judeţean Titu Bojin spunea că autorităţile nu vor ceda niciunui investitor un pachet de acţiuni mai mare de 49%, acum Robu spune că nicio singură acţiune nu este de vânzare. Liberalul vrea să evite în acest fel ca cineva să mai plece cu clubul cum a făcut-o italianul Claudio Zambon, care a mutat Politehnica la Drăgăşani.  Robu chiar a spus că o firmă din Polonia dorea să cumpere clubul şi a fost refuzată din acest motiv. După şedinţa de plen, primarul s-a lăudat că a trimis invitaţii de sponsorizare la 700 de firme. Societăţile interesate să investească la ACS Poli sunt invitate la primărie, să trateze personal cu Nicolae Robu însuşi. Întrebat de ziarişti dacă a trimis invitaţii şi la Bega Grup, proprietatea fraţilor Cristescu, edilul a răspuns afirmativ.

2 COMENTARII

  1. 60 de milairde de lei pentru o echipa de fotbal care aduce 100-150 de spectatori la meciuri – iar trotuarele si straizle din centru sunt cu gropi??????
    Va bateti joc de mine???>

  2. pe domnul Ciuhandru l ai intrebat de trotuare si strazi sau ai uitat,si la meciuri nu vin 100-150 de spectatori, atata sti dumneata eu sunt acolo si vad mai multi si vom fi cu siguranta si mai multi,chear daca unora nu le convine ,Forta Poli

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.