Locul trei pentru Adelina Pastor şi Cosmin Dumitrache la etapa finală a...

Locul trei pentru Adelina Pastor şi Cosmin Dumitrache la etapa finală a Campionatelor Naţionale de Atletism

0
DISTRIBUIȚI

adelina.pastor

Adelina Pastor şi Cosmin Dumitrache au adus două clasări pe podium pentru Timişoara în cadrul etapei finale a Campionatelor Naţionale de Atletism desfăşurate în acest sfârşit de săptămână la Bucureşti, pe Stadionul Lia Manoliu. Pastor a concurat la 400 de metri şi la ştafeta 4X400, unde s-a clasat pe patru, iar Cosmin Dumitrache la 110 metri garduri.

În proba de 400 feminină pe podium au fost Bianca Răzor şi Mirela Lavric, iar apoi timişoreanca Adelina Pastor, cu un timp de 52,64 de secunde. Câştigătoarea Bianca Răzor a alergat cu aproape o secundă mai puţin, 51,85, iar Mirela Lavric a avut un timp de 52,29. Atleta timișoreancă s-a clasat pe locul trei. Adelina Pastor a concurat şi în proba de ştafetă 4X400 de metri cu echipa CSM Timişoara, alături de Delia Irimia, Mirabela Trailescu şi Livia Cristurean. Bănăţencele s-au clasat pe locul 4, în urma ştafetelor de la Steaua, U Cluj şi Universitatea Craiova, cu un timp de 3:48.52.


La 110 metri garduri, Cosmin Dumitrache s-a clasat al treilea, cu un timp de 14,40. Pe podium au fost Cornel Bănănău de la Farul Constanţa şi Aurel Baciu de la CSM Brăila.

Nu doar Pastor şi Dumitrache au reprezetat Timişoara la întrecerea de la finalul săptămânii trecut. La ştafeta 4X400 de metri masculină şi LPS Banatul a avut un echipaj care s-a clasat pe locul 5 din opt participante. Au alergat la această probă Nicolae Jurjiu, Andrei Bărbuţ, Marcus Draghici şi Alberto Gheorghescu. Timpul celor trei a fost de 3:25.95. Andrei Bărbuţ, fratele fotbalistului Cristian Bărbuţ de la ACS Poli, a mai concurat şi la proba de 3.000 de metri obstacole, unde a terminat pe locul 7.

La fel s-a clasat şi maratonistul Raymond Gulyas de la Universitatea Timişoara în proba de 5000 de metri. Adrian Cucu de la LPS Banatul a obţinutl locul 8 la proba de 1500 de metri, probă la care a alergat şi Raymond Gulyas, dar a fost descalificat. Cucu a concurat şi la 800 de metri, unde a terminat pe locul 9. La feminin, CSM Timişoara a mai obţinut un loc 10 prin Alina Drăguşin la 200 de metri. De asemenea, la proba de 400 de metri masculin Timişoara a avut cinci reprezentanţi legitimţai la LPS Banatul. Alberto Gheorghescu, Vlad Vrînceanu şi Nicolae Jurjiu au terminat pe locurile, 12, 13 şi 14 proba, în timp ce Marcus Draghici nu a mai alergat, iar Ilie Brancu a fost descalificat. Brancu a concurat şi la 200 de metri, unde a terminat pe locul 16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.