Lansare inedită pentru noul videoclip semnat Mike F VIDEO

Lansare inedită pentru noul videoclip semnat Mike F VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

fratziman [1024x768]

Fanii artistului timişorean Mike F au avut parte aseară în Zai Apres Caffee de lansarea celui mai nou videoclip al muzicianului, Povestea noastră, o melodie cât se poate de personală, inspirată din viaţa reală a muzicianului. „Povestea piesei este una personală, e vorba de tatăl meu care a murit într-un accident de maşină. E un un omagiu adus lui Ion Frăţiman, care a lăsat în urma lui o familie îndurerată şi un gol greu de umplut. Este o piesă sinceră cap coada, indiferent că vorbim de text, interpretare sau instrumental.  A fost una din cele mai fructuoase colaborări cu Gaben (n.n. – Gabriel Cherlia, solistul trupei Persona).


Videoclipul  a fost realizat de mine, alături de Cosmin Bălţoi şi cu ajutorul nelipsitului Lucian Doban , după o idee de Kinga Frătziman“, ne-a declarat Mike F.

Muzicianul a lansat în ultima vreme o serie de melodii noi, care anunţă apariţia unui material discografic aflat în pregătire de ceva vreme. Mike F a debutat oficial în anul 1999, sub numele de Frătziman, pe o compilaţie de hip-hop, iar patru ani mai târziu a pus bazele formaţiei M.A.A.T. (Mişcare Anticomercială Atribuită Timişoarei). A renunţat la acest proiect din cauza concepţiilor diferite pe care le avea faţă de ceilalţi colegi, iar în 2005 şi-a lansat primul album solo, “Proteste Prohibite”. Anul trecut, muzicianul şi-a schimbat numele în Mike F. „Vreau să scot un album de cel puţin zece piese. Momentan pregătim clipul Stai Calm, care sperăm să fie gata la sfârşitul acestui an. Nu am mai cântat de ceva vreme fiindcă am schimbat formula şi până nu avem o chestie concretă, nu are rost. M-am săturat să tot lansez melodii pe internet şi prin ziare. De aceea am ales lansarea asta, aşa mai deosebită, între prieteni“, a  mai adăugat Mike F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.