Macovei: “Antonescu nu poate aspira la susţinere pentru Preşedinţie din partea partidelor...

Macovei: “Antonescu nu poate aspira la susţinere pentru Preşedinţie din partea partidelor de dreapta”

1
DISTRIBUIȚI

Conferinta Agenda Europeana a PDL - Hotel Hilton - Bucuresti.

Crin Antonescu nu poate aspira la o susţinere politică pentru Preşedinţie din partea partidelor de dreapta, el fiind, la fel ca şi Victor Ponta, un politician profund nociv, iar cariera lui politică trebuie să se încheie, susţine europarlamentarul PDL Monica Macovei, potrivit Mediafax. „Antonescu şi Ponta sunt profund nocivi, cariera lor politică trebuie să se încheie. Crin Antonescu nu mai reprezintă de multă vreme doctrina de dreapta şi nu poate aspira la o susţinere politică pentru Preşedinţie din partea partidelor de dreapta. Antonescu este, ca şi Victor Ponta, un politician profund nociv, iar cariera lui politică trebuie să se încheie. Antonescu, Ponta şi USL au încercat o lovitură de stat în vara lui 2012, au încercat să îşi subordoneze instituţiile independente ale statului, au vrut să distrugă Curtea Constituţională sau DNA”, scrie Macovei, pe blog.

Potrivit fostului ministru al Justiţiei, Antonescu, Ponta şi USL „vor să pună mâna pe justiţie, vor să distrugă ANI, protejează parlamentarii şi miniştrii penali în Parlament”. „Antonescu, Ponta şi USL ne sufocă cu biruri încercând să-şi mascheze incompetenţa şi dezastrul economic pe care l-au provocat.


Ei au înscenat privatizări, au viciat proceduri şi s-au jucat cu soarta salariaţilor, la Oltchim şi CFR Marfă. Antonescu, Ponta şi USL vor să pună mâna pe justiţie, vor să distrugă ANI, protejează parlamentarii şi miniştrii penali în Parlament. Pentru Antonescu, Ponta şi USL, legea este obligatorie doar pentru românii de rând, nu şi pentru ei. Opoziţia la USL este singura alternativă sănătoasă politic şi morală, atât pentru ţară, cât şi pentru partidele de dreapta, care au obligaţia găsirii celui mai bun candidat pentru alegerile prezidenţiale”, scrie Macovei.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că PSD nu poate da şeful statului dacă se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi susţinut în turul II de toată dreapta şi este de preferat „unui plagiator”, precizând că personal îl va învăţa pe liberal ce are făcut. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, că este de acord cu analiza făcută de preşedintele Traian Băsescu în privinţa unui candidat al PSD la alegerile prezidenţiale şi un eventual eşec, menţionând că este o apreciere corectă. Antonescu a fost întrebat cum vede ideea lansată de Traian Băsescu de a-i da sfaturi în situaţia în care intră în turul doi al alegerilor prezidenţiale. „Presupun că glumea, eu cu consilierii mai greu. Adică nu… mă descurc şi singur”, a replicat liderul PNL.

El a fost întrebat cum vede analiza preşedintelui că, în situaţia în care PSD va avea candidat la alegerile prezidenţiale, în turul doi acesta va pierde cursa, deoarece PNL ar putea fi susţinut de toate forţele de dreapta. „Aici nu putem spune niciodată, rar putem spune niciodată în politică, dar aici cred că e o analiză corectă. PSD singur în alegerile prezidenţiale are o problemă, s-a dovedit istoric. Dar nu e cazul”, a precizat Antonescu.

 

1 COMENTARIU

  1. Tu vb, curva ordinara, Monica Macovei? Nu te-a mai fufut Basescu si-acuma-ti arati coltii, facand lobby in favoarea lui? Prosta ai fost, proasta ai ramas, fraiero, Basescu si-a bagat-o in tine……….. nici dracu nu te mai baga in seama si de-aia te bagi singura in seama! Esti moartta, fraiero pe scena politicii romanesti! Asa ca hai sictir, cacato, ai grija sa nu te bagam in puscarie, scarba dracului ce esti! Esti o proasta facuta gramada, o vaca nefuxxx!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.