Palat țigănesc, călcat de hoți. Vezi cine este proprietarul casei

Palat țigănesc, călcat de hoți. Vezi cine este proprietarul casei

4
DISTRIBUIȚI

 hot cu cagula

Rezidenții unui palat țigănesc din zona centrală a orașului au reclamat în această dimineață că persoane necunoscute au intrat în casă. Cel care a sunat la 112 este administratorul impunătoarei case de pe strada  Brașov nr.


1, care este proprietatea lui Ionel Sandner, cunoscut mai bine ca Ionelaș. El se află acum în Germania. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un geam de la demisol a fost forțat, hoții pătrunzând prin el într-una din camere. Aici totul era răvășit, semn că aceștia au căutat lucruri de valoare. Polițiștii fac cercetări la fața locului. În acest moment, nu se știe ce a dispărut.

Ionelaș face obiectul primului caz de mafie imobiliară ajuns în justiție, în Timișoara. El este acuzat că a vândut ilegal, cu acte false, terenuri ale Primăriei Timișoara. Ionelaș s-a folosit, în escrocheriile sale, de un om al străzii din Ungaria. După ce a stat o vreme în arest preventiv, Ionelaș a fost eliberat și a primit dreptul de a părăsi țara. Este considerat cel mai bogat rom din Timișoara, cu o avere ce se ridică la milioane de euro și proprietăți.

 

4 COMENTARII

    • actele ,ca actele…..DAR ,i-au ramas….”justificatorii” -din ..fostele institutii ale statului -,avocatii si alti cativa ..”sfatuitori”….din „lumea revolutionarilor” …..care se hranesc cu…astfel de negrii fara loc de munca ….deh,”carnea nostra …revolutionara „…..dar apropos de evenimentul semnalat…domnilor ,nu se mai spune HOTI ,ci „investitori de risc maxim”…rog faceti corecturile de rigoare…..stiti un mare „revolutionar” ne vorbea de dincolo de sticla unui post de ..gunoaie ,cum ca astazi numai cine nu risca nu castiga….sa fi fost doar o simpla coincidenta ,faptul ,ca „onorabilul ” eraun pedelist de…Timisoara..trecut prin senat si alta..”camera ” de zi din Romania condusa de golani…tot ce se poate ,”aliatii” si ..”semenii” se cunosc de la o posta….dupa modul in care au devenit noii ciocoi-vorba lui.. ddindirect.-prosperi si….cu chef de strans cat mai multe si orice…de fapt tot e vremea „stransului”…nu stiu insa cum se face ca de la un timp ,”tabara” interlopilor,aduna tot mai multi ..”primi-procurori”…sau doar procurori…ei,ei,greu cu ..”procuratul” averilor in ziua de azi….doar noi „cei saraci -NU CU DUHUL!-cu portmoneele,cu siguranta ..vom putea stapani ..”imparatia cerului”,pentru ca oricum nu ne costa prea mult …sa visam…..

  1. furt,jaf…..pai tot de ..”revolutie” tine….daca ne intoarcem in timp veti putea afla cine a fost acest ..”negru la suflet si-n ceru gurii” si…far de lucru….dar cu tupeu si relatii printre interlopii politici dar si coruptul aparat functionaresc din Timisoara….la urma urmei este ..LUMEA LOR ,asa ca „trebuie” sa se bucure „pe meritele lor revolutionare”….iar noi astia ,ceilalti care i-am dori la zidurile unei targoviste pentru multele nemernicii ..”de revolutionari” sa ne platim taxele si impozitele la timp ,daca vrem sa ne mai primim pensiile sau ma rog aceste simulacre de posibilitati existentiale….postrevolutionare…

  2. Und-s baietii sa le dau o bere!? Daca dadeau si foc casei le dadeam o sticla de whiski! Dar mai au timp si adrese, calcati-le pe toate baieti si veti cistiga stima intregului oras (alb)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.