Explozie urmată de incendiu la un bloc din Timişoara. Un bărbat a...

Explozie urmată de incendiu la un bloc din Timişoara. Un bărbat a suferit arsuri grave UPDATE 1 De ce a fost nevoie de intervenția jandarmilor FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-596980516">

incendiu explozie bloc splaiul titulescu 7

O explozie s-a produs la un bloc cu patru etaje aflat în apropierea intersecţiei dintre strada Gheorghe Bariţiu şi splaiul Nicolae Titulescu, puţin după ora 19.00, sâmbătă seara. Mai multe maşini de pompieri şi ambulanţe s-au deplasat la locul incendiului.

Explozia s-a produs la etajul doi al unui bloc de garsoniere, pe strada Nicolae Titulescu, nr. 21A, din cauza unei butelii. Pompierii intervin cu măşti de gaze, pentru că blocul s-a umplut de fum. Bărbatul care se afla în garsoniera unde s-a produs deflagraţia a suferit arsuri grave şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Mai multe persoane intoxicate cu fum au avut nevoie de îngrijiri medicale, inclusiv doi copii. Locatarii au fost evacuaţi din clădire de către pompieri. Vom reveni cu amănunte şi imagini.

UPDATE 1  Flăcările au distrus în totalitate garsoniera în care s-a produs explozia, dar intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă. În timpul operațiunilor de evacuare a locatarilor, pompierii au avut nevoie de sprijinul jandarmilor pentru că un bărbat, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a refuzat să părăsească garsoniera. Cu sticla de băutură-n mână, bărbatul comenta nervos „au trebuit să mă scoată pe mine neapărat”. Cel care locuia în garsoniera unde s-a produs explozia a fost transportat cu arsuri pe aproximativ jumătate din suprafaţa corpului. Doi copii s-au intoxicat uşor cu fum, iar o tânără de aproximativ 20 de ani a suferit un atac de panică.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.