Accident SPECTACULOS lângă Timișoara. O mașină a plonjat direct în apă, după...

Accident SPECTACULOS lângă Timișoara. O mașină a plonjat direct în apă, după ce șoferul a pierdut controlul volanului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1601400708">

accident la utvin07_resize

O mașină a plonjat direct în apa unui lac, după ce șoferul a  pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. Incidentul a avut loc la ieșirea din satul Utvin, spre Sânmihai. Din fericire șoferul a scăpat cu viață.

Potrivit reprezentanților ISU Banat, mașina este complet în apă. ”Mașina s-a izbit de un copac și a ricoșat în lac. Ea este cu totul în apă în acest moment. Șoferul a reușit să iasă, el este acum pe mal, iar colegii dAmbulanță îi acordă primele îngrijiri”, a declarat Nicoleta Tutunaru, ofițerul de presă al ISU Banat.

Potrivit Ancuței Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, accidentul s-a petrecut azi dimineață în jurul orei 3.30. ”În mașină se aflau trei tineri, care au reușit să se salveze”, a spus polițista.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.