Spitalul Județean din Timișoara are un nou director. Ce schimbări vrea să...

Spitalul Județean din Timișoara are un nou director. Ce schimbări vrea să facă în instituție

3
DISTRIBUIȚI

florin barsasteanu

Florin Bîrsășteanu, directorul medical al Spitalului Județean Timișoara și consilier local din partea PSD Timiș, a fost numit, astăzi, manager al unității medicale, în locul liberalului Iulius Jugănaru.  Florin Bîrsășteanu ne-a declarat că își dorește să-i remotiveze pe colegii medici, despre care are impresia că nu mai sunt așa entuziasmați de lucru.

“Mi se pare că șefii de secții sunt blazați, iar această meserie trebuie făcută cu sufletul, dar dacă nu ești motivat, nu
ai nici plăcere de lucru, și tocmai asta vreau să schimb.


M-aș bucura ca spitalul județean să nu mai fie rampă de lansare pentru tineri pe rampa politică”, ne-a precizat noul manager al celui mai mare spital din vestul țării. Deocamdată, nu se știe cine va ocupa funcția de director medical al Spitalului Județean Timișoara.

Vă reamintim că Florin Bîrsășteanu este și candidatul PSD Timiș pe postul de deputat în Colegiul 3 Timișoara, rămas vacant după demisia Mariei Grapini.

3 COMENTARII

  1. Domnul Florica sau Floricica, sau cum Dumnezeu se numeste, constat ca este puternic iradiat (probabil datorita locului de munca), si face declaratii care ar descalifica si un muncitor necalificat. Mai mult decat atat…declaratiile domniei sale pot cu usurinta sa fac aobiectul unei plangeri la CNCD pe motiv de discriminare. Dar de la un PSD-ist atat se poate cere.
    As mai avea o intrebare care reliefeaza ipocrizia acestui ipochimen: Daca pentru tineri Judeteanul nu trebuie sa mai fie rampa de lansare…pentru batrani poate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.