Ce gest al unui student timișorean l-a lăsat pe primarul Nicolae Robu...

Ce gest al unui student timișorean l-a lăsat pe primarul Nicolae Robu cu gura căscată

8
DISTRIBUIȚI

robu la ceas03

Nu pierde nicio ocazie să se laude că are 80% în sondajele secrete făcute de PNL Timiş, iar de când a venit căldura iese zi de zi cu jurnaliştii pe teren pentru a le arăta şi cea mai mică realizare, de la un petec de asfalt pănâ la clădiri de top,


Cum arată construcția hi-tech" href="http://www.pressalert.ro/2014/04/cladire-unica-pentru-firmele-itc-din-timisoara-cu-zid-de-catarare-si-sala-de-fitness-pentru-angajati-cum-arata-constructia-hi-tech/" target="_blank">precum cea de la Incuboxx
.

Vorbim despre primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a primit un cadou neaşteptat din partea unui student. Robu a povestit că a fost absolut uimit când a primit o aplicaţie web specială, cu ajutorul căreia realizările sale pot fi găsite pe harta Timişoarei. Încântat că studentul pe care nu îl cunoaşte s-a gândit cum să îl ajute, edilul i-a mulţumit tânărului, care drept răspuns a promis că va perfecţiona aplicaţia. Decoamdată, Robu ţine pagina secretă, dar cel mai probabil după ce „enciclopedia virtuală Robu taie panglica” va fi realizată, primarul o va prezenta public, după tiparul deja cunoscut.

8 COMENTARII

  1. domn primar tine-te bine si fi pe faza cea ce sa facut in ultimii ani in Timisoara trebuia facut acum 20 de ani,bravo.Stai linistit papagalii care te critica sunt pupincuristi sau invidiosi .

  2. Daca vin cei de la PSD, o sa vina cu tot cu foarfeca de taiat iarba. Taie palmierii si pe cel din capu lui robu. Robu este un microb ce trebuie inlaturat.

  3. ce aveti dom’le cu dom Premare Robu?????????
    ca iel este dial nost, iubeste canii si nu este de acord cu genocidul canilor. bravo lui. noi iubitorii de animalute o sal aparam cu canii din dotare . asa sa stitz.

  4. Nu stiu cum Timisoara a avut parte doar de primari second-hand.
    Pacat de asa oras.Se pot face multe….
    Degeaba Timisoara e fruncea daca nu are cine sa o conduca….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.