Senatorul Petru Ehegartner așteaptă cu brațele deschise primarii „migratori” în partidul său....

Senatorul Petru Ehegartner așteaptă cu brațele deschise primarii „migratori” în partidul său. Cu ce argumente vine

7
DISTRIBUIȚI

ehegartner la pressalert live 5

Primarii vor avea posibilitatea să-și schimbe partidul fără să-și piardă mandatul, dacă Guvernul va adopta, joi, o ordonanță de urgență în acest sens.


Senatorul Petru Ehegartner, președintele Partidului Liberal Reformat Timiș, consideră că este corect ca acest lucru să se întâmple pentru că “opțiunea electoratului din 2012 nu a fost respectată”, cu referire la faptul că PNL a luat decizia de a rupe USL.

“Consider că dacă USL ar fi rămas în continuare, această măsură privind migrația aleșilor era inoportună. Dar prin reconfigurarea spectrului politic, e un act just pentru destinele unităților administrativ teritoriale. Consider că politicienii trebuie să-i urmeze pe alegători. Cei care au cauzat modificările din majoritățile rezultate în urma alegerilor din 2012 ar trebui să răspundă. Mă întreb oare electoratul s-a schimbat sau politicienii? Electoratul a trădat sau politicienii?”, a explicat, astăzi, Petru Egehartner.

Președintele PLR Timiș le-a transmis tuturor primarilor din județ care doresc să vină în partidul pe care-l reprezintă că “sunt bineveniți și bine primiți”.

7 COMENTARII

  1. Bravo! Cei care schimba peste noapte aliantele (ca si pijamalele) sa ramana acum in fundul gol! NU au intrebat nici membrii simplii de partid, nici electoratul niciodata inainte, ci i-au pus in fata faptului implinit! Acum culeg roadele! Toamna se numara bobocii (voturile)! Bravo!

  2. Păi dacă s-a putut în 2006 de ce nu s-ar putea și acum? Unii behăie, alții grohăie și se dau de ceasul morții, iar „marele licurici” se arată a fi „preocupat”, dar în 2006 li se pupăzaseră vederea la toți ăștia și fremătau de bucurie pen-că chioru’ și-a refăcut și întregit șleahta. De ce n-ar merge în partidul lui Ehegartner, care măcar și-a păstrat coloana vertebrală și onoarea, pe când ăilalți au fost duși cu turma la mezat de un „crin ofilit” pentru o leafă grasă nevesti-si.

  3. Ehegardner nu este decat un parameci. Ca sa vedeti cat de ipocrit este va informez ca el a mai tradat o data PNL pentru PDL la momentul respectiv. Apoi s-a intors inapoi cu coada intre picioare. PNL nu trebuia sa-l mai primeasca. Oricum, acuma s-a lins pe bot …

  4. Viceprimarul Jebelului a semnat sambata in data de 23.08.2014a adeziunea pt PSD impreuna cu doi consilieri de dreapta.
    Evenimentul a fost sarbatorit alaturi de altii primari PSD din colegiu in baza sportiva a Jebelului.
    Primarul localitatii a tinut sa – l felicite pentru decizia corecta si pt o mai buna colaborare.
    Se mai anunta plecari si din CL Ciacova, iar la Liebling o surpriza de proportii.
    PSD este singurul care conteaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.