Președintele României, Traian Băsescu, așteptat în acest sfârșit de săptămână la Sânnicolau...

Președintele României, Traian Băsescu, așteptat în acest sfârșit de săptămână la Sânnicolau Mare. La ce eveniment va participa

4
DISTRIBUIȚI

basescu

Președintele României vine în acest sfârșit de săptămână în județul Timiș.


Mai exact, Traian Băsescu este așteptat la Sânnicolau Mare, unde sunt organizate, în perioada 4 – 7 septembrie, Zilele Orașului, fiind invitat de primarul Dănuț Groza.

În luna mai a acestui an, Traian Băsescu declara, la Timișoara, că ultima zi de mandat o va petrece la Sânnicolau Mare, localitate în care și-a lansat candidatura pentru al doilea mandat de președinte al României. ”Este o bucurie să revin la Timişoara, ieri am fost la vecinii dumneavoastră de la Arad. Constat că dacă vreau să mă simt bine trebuie să vin în Banat”, declara în luna mai Traian Băsescu.

Președintele României este așteptat la Sânnicolau Mare sâmbătă.

4 COMENTARII

  1. NERUSINARE MAXIMA! ACEST SFERTODOC TREBUIE OPRIT! LA NOI IN TIMIS A INCEPUT REVOLUTIE! ACUM CE FACEM?? LASAM ACEASTA EPAVA pcr-kgb sa ne sfideze la NOI ACASA??

  2. Sa se astepte la huiduieli multe din partea banatenilor. Sigur o sa vina si din timisoara oameni la sannicolau mare….asa sa-i ureze bun venit 😉

  3. Pentru ce a facut pentru orasul Sannicolau Mare eu cred ca va fi aplaudat… aici au venit bani, sa investit si se investeste in continuare in infrastructura orasului. Pentru ce s-a facut la noi in oras merita respect ca oricum de restu tarii ma doare la patina, asa cum pe restu ii doare de noi ca ne umple cu sonde de gaze de sist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.