Concert inedit de percuție, în aer liber. Când are loc evenimentul și...

Concert inedit de percuție, în aer liber. Când are loc evenimentul și ce invitați speciali vor fi prezenți

0
DISTRIBUIȚI

Muzica de percuție poate fi însuflețită cu succes de orice obiect din jurul nostru. Acesta e mesajul Ansamblului Percutissimo. Tinerii conduși de prof. Doru Roman vor da un concert inedit de percuție folosind drept instrumente muzicale butoaie de vin, vineri, 31 octombrie, de la ora 17.00, în parcarea Hotelului Timișoara.

Alex Florescu, Andrei Voica și Tibi Zalma va interpreta trei piese: „Bronx” de Emmanuel Séjourné, „Welcome Zulu” de Siegfried Fink și „Destinations” de Alan Keown. Evenimentul are loc înaintea salonului de vinuri RoVinHud, care, luna viitoare, aduce la Timișoara 25 de crame, 200 de vinuri, 5 masterclassuri și 20 de cursuri demo WSET. Invitații speciali ai evenimentului sunt Jancis Robinson, Master of Wine, consultant al Cramei Regale a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Nicholas Lander, renumit critic de restaurante din Marea Britanie, Németh Ágnes expert în vinuri și organizator VinCE Budapest – cel mai important salon de vinuri din Europa Centrală și de Est, Alkonyi László unul dintre cei mai cunoscuți și renumiți scriitori de vin din Ungaria, expert al regiunii Tokaj.

DSC01889

„Întreg profitul evenimentului va fi folosit pentru achiziționarea unui microbuz accesibil persoanelor utilizatoare de scaun rulant din cadrul Asociației Ceva de Spus.


La acest eveniment extraordinar, toata lumea face voluntariat – de la organizatori la invitații speciali, care își susțin prezentările pro bono”, arată organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.