TRAGEDIE Moarte oribilă pentru o femeie călcată de tramvai. Cum s-a petrecut...

TRAGEDIE Moarte oribilă pentru o femeie călcată de tramvai. Cum s-a petrecut accidentul

3
DISTRIBUIȚI

O femeie de peste 50 de ani a murit după ce a fost călcată de un tramvai. Tragedia a avut loc în acestă după-amiază chiar în apropierea unei stații de tramvai din Arad. Din primele informații reiese faptul că aceasta ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului fără să se asigure, iar vatmanul a frânat, a claxonat de nenumărate ori, însă nu a mai putut să evite impactul, scrie aradon.ro.

Femeia a fost agățată de garnitură, a ajuns sub tramvai, iar acesta a trecut peste ea. Un martor care locuiește în zonă le-a declarat polițiștilor că tramvaiul a intrat în intersecție pe culoarea verde a semaforului, dar femeia nu a reacționat și a trecut strada. Medicii ajunși la fața locului nu au mai avut ce să facă, pentru că victima a murit pe loc, fiind tăiată în două de roțile tramvaiului.


Echipajul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad a scos victima de sub vagon, iar un echipaj al Serviciului de Medicină Legală a preluat trupul neînsuflețit și l-a transportat la morga Spitalului Judeţean Arad.

accident tramvai aradon

Foto: aradon.ro

3 COMENTARII

  1. NU E UN CAZ SINGULAR! SUTE DE OAMENI TREC PE ROSU IN FATA TRAMVAIELOR! POATE DACA MAI MOR CATIVA ATUNCI I-SI VOR DA SEAMA CA TRAMVAIUL CARE ARE 20 SAU 30 DE TONE NU E O BICICLETA PE CARE O OPRESTI CU PICIORUL !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.