Primarul Robu, fotografiat după mitingul anti-Ponta împreună cu unul dintre principalii organizatori....

Primarul Robu, fotografiat după mitingul anti-Ponta împreună cu unul dintre principalii organizatori. Vezi explicaţia liberalului

4
DISTRIBUIȚI

Beniamin Lupu a fost unul dintre cei care au vorbit în fața mulțimii adunate sâmbătă seara la protestul anti-Ponta din centrul Timișoarei şi cel care a coordonat, practic, întreaga manifestaţie. Lupu a candidat ca independent în Colegiul 3 Timișoara pentru postul de deputat lăsat liber de Maria Grapini, iar la miting a vorbit în calitate de revoluționar. Cancan.ro a publicat o fotografie în care Beniamin Lupu discută cu primarul Timişoarei, Nicolae Robu, după încheierea mitingului, unde un alt vorbitor important a fost revoluţionarul Lucian Căldăraru, membru PNL.


Într-o intervenţie la Antena 3, primarul Nicolae Robu a confirmat întâlnirea, susţinând că s-au văzut la două ore după încheierea mitingului. Conform lui Nicolae Robu a trecut pe la terasa unde Beniamin Lupu și câțiva apropiați se relaxau după demonstrație. Cei doi s-au salutat și au stat câteva minute de vorbă, însă primarul a preferat să nu se așeze la masă.

robu lupu cancan

4 COMENTARII

  1. 21 Octombrie Popoviciu Alin in Fratteli Timisoara alaturi de ELENA UDREA si asociatul Trica Vali in SC Tim Rail Cargo SRL. A facut campanie electorala Popoviciu Alin pentru PMP in Judetul Timis? Cunoaste Vasile Blaga si Ostaficiuc Constantin de acest lucru? Cunoaste Biroul Peramnent Judetean PDL Timis? Cunoaste Martinescu Marius? Cunoaste Popa Dan Secretar General? Cunoaste Groza Danut? Cunosc situatia membrii PDL Timis? VOM REVENI CU IMAGINI

  2. DA, Beni Lup – a lucrat pentru dep. PDL Dugulescu, GhDavid. A facut lipelile lui Basescu cu fam. lui Cioaba, remember cand era Cioaba cu tiganii si se pupa cu Basescu & BerceaMondialu. Beni Lup era acolo liantul cu tiganii. din ce traieste dansul –BeniLup ? este director la o fundatie WorldTeach, ce ? cine-i sponsorizeaza de atatia ani. El nu e pastor nu are studii – a facut dreptul, tine doar uneori locul de pastor.

  3. Confirm, ca dl. Beniamin Lup are puternici radacini portocalii. Va rog sa-l intrebati pe dansul pe Facebook, sau direct la mitingul pe care vrea sa-l organizeze din nou in 14Nov-Vineri seara. Sa-l intrebati de ce un PDList ca dansul incearca sa manipuleaza masele, creeand o falsa impresie ca protestul organizat este pt democratie, libertate,valori . si nu unul politic, indreptat direct anti Ponta. Intrebarea logica ar fi , de ce dl Beniamin Lup, nu a protestat in centrul Timisoarei, de exemplu acum 3 luni ? era vara, era mai cald, putea sta non stop acolo, sa faca chiar si greva foamei (chipurile pt libertate,democratie,valori) ? De ce ? Domnia sa a specificat anul asta ca a fost ofertat de PSD, dar nu a acceptat, sa intelegem ca acum lucreaza pt PDL ? ce functie i-a fost promisa ? ca dansul nu are un loc de munca ca restul muritorilor, dansul patroneaza o organizatie formata din 3 persoane : el ,sotia si o prietena(Carla Preda) . Pe dl.Lup si Carla Preda ii puteti vedea la primul miting de acum o saptamana si din nou la mitingul de sambata (evident total intamplator). Tragicomedia situatiei e ca un protestant evanghelic ca si dl.Lup incearca sa indrepte masele de enoriasi ascultatori in directia dorita de dansul si comandata de baronii PDL. De reamintit ca si in decembrie 1989 Tokes s-a folosit de influenta sa de lider religios, primind sustinere si enoriasi de la alt lider religios raposatul pastor Petru Dugulescu (s-a publicat in presa momentului si dosarul de informator al lui Dugulescu), Si cred ca stim macar acum dupa 25 de ani ca revolutia unor persoane a fost furata si directionata catre interesele celor care au gandit-o. Culmea ironiei e ca dl. Beniamin Lup l-a avut ca mentor pe raposatul pastor Dugulescu, iar fiului acestuia Cristi Dugulescu dl.Lup i-a fost secretar in vremea cat Dugulescu era deputat PDL. Sa nu uitati sa-l intrebati pe dl . Lup vineri 14 Nov la noul protest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.