Circul uimitor revine la Timişoara, cu clovni de excepţie şi o petrecere...

Circul uimitor revine la Timişoara, cu clovni de excepţie şi o petrecere cu britanicul Jon Rundell

0
DISTRIBUIȚI

amazingcircusAmatorii de petreceri sunt aşteptaţi la cea de-a doua ediţie a evenimentului The Amazing Circus, un eveniment pus la cale de Blackout care reuneşte protagonişti de top, clovni de excepţie şi câteva numere de zile mari.

Invitatul special al acestui eveniment este britanicul Jon Rundell, cel care alături de Carl Cox a fondat record label-ul „Pure Intec”, şi care din anul 2013 a „explodat”, luând parte la cele mai tari party-uri alături de prietenul său.


Capul de afiş al nopţii s-a făcut remarcat prin unicitatea stilului său, prin modul cum jongelază cu sound-uri diferite şi a fost prezent recent şi la festivalul Sunwaves. Alături de el va mixa italianul YaYa, care face parte din echipa Desolat, care va fi prezent pentru prima oară în ţara noastră. Afişul party-ului este completat de prestaţiile semnate Just2 şi Ulises. Biletele pentru acest eveniment costă 20 lei înainte de miezul nopţii şi 30 lei după. Prima ediţie a The Amazing Circus a avut loc anul trecut în luna mai în oraşul nostru şi i-a adus în faţa amtorilor de petreceri pe Mendo, Atapy şi Eless.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 mai de la ora 23.00, la Halele Fructus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.