Maria Grapini, din nou vedetă pe rețelele de socializare. Cum s-au jucat...

Maria Grapini, din nou vedetă pe rețelele de socializare. Cum s-au jucat „internauții” cu cea mai recentă fotografie postată de europarlamentar FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-225248873">

Screen Shot 2015-05-20 at 16.28.58Maria Grapini a ajus „meme” pe rețelele de socializare. Cu alte cuvinte fotografiile ei, cu mesaje comice sau ridiculizante (în cazul de față) ajung de cele mai multe ori virale.

Imaginea europarlamentarului conservator tolănit între maci a fost savurată de utilizatorii Facebook, care s-au întrecut în a compila diverse variante pe aceeași temă.

Una din imagini a primit un text lămuritor, scris intenționat cu greșeli, făcând legătura cu desele momente în care fostul ministru al Turismului  mutila limba română. „Cel mai important e sa fi-i tu însuți gen” a scris cineva deaupra fotografiei europarlamentarului, iar Maria Grapini a apăsat imediat butonul de like al postării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.