Primăria Timişoara, asociere cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Ce prevede protocolul de...

Primăria Timişoara, asociere cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Ce prevede protocolul de colaborare

0
DISTRIBUIȚI

biciclete

Asociere interesantă între Primăria Timşoara şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, în vederea îmbunătăţirii serviciilor care vor fi oferite prin proiectul „Modernizarea staţiilor de transport public intermodal la nivelul Polului de Creştere Timişoara”, care are în vedere amenajarea de staţii de biciclete în staţiile RATT, pentru a încuraja transportul pe două roţi.

Deşi proiectul care va oferi biciclete în regim de transport public nu a fost încă finalizat, consilierii locali vor avea pe masă la următorul plen un proiect care prevede asocierea dintre PMT şi STS, în baza unui protocol de colaborare semnat în data de 15.11.2011 şi care are ca obiect cooperarea interinstituţională în vederea realizării în comun de activităţi, servicii, proiecte, care să conducă la asigurarea de servicii de tehnologie a informaţiei şi de comunicaţii necesare desfăşurării activităţilor curente specifice fiecărei părţi.

„Având în vedere cele mai sus menționate, Serviciul de Telecomunicații Speciale a întocmit o procedură de lucru având ca obiect stabilirea cadrului de cooperare dintre STS și PMT în vederea realizării proiectului «Modernizarea staţiilor de transport public intermodal la nivelul polului de creştere Timişoara», în baza procedurii de lucru pentru îndeplinirea protocolului nr.


665 din 15.11.2011 – 23733 din 26.10.2011, PROPUNEM: – Aprobarea procedurii de lucru având ca obiect stabilirea cadrului de cooperare dintre STS și PMT în vederea realizării proiectului «Modernizarea staţiilor de transport public intermodal la nivelul polului de creştere Timişoara», în baza procedurii de lucru pentru îndeplinirea protocolului nr. 665 din 15.11.2011 – 23733 din 26.10.2011 în vederea asigurării serviciilor solicitate pentru buna funcționare și exploatare a staţiilor de transport public intermodal, prevăzută în Anexa1 la prezentul referat. – Procedura de lucru aprobată la articolul 1 își va produce efectele pe toată perioada de valabilitate a protocolului nr. 665 din 15.11.2011 – 23733 din 26.10.2011”, a se arată în referatul proiectului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.