Petrecere cu ştaif cu arome de Ibiza, pentru amatorii de muzică electronică,...

Petrecere cu ştaif cu arome de Ibiza, pentru amatorii de muzică electronică, la Văliug

0
DISTRIBUIȚI

yayavaliugAmatorii de muzici electronice au parte de un nou weekend fierbinte, alături de olandezul Karmon, care va fi prezent sâmbătă la Pontonul YaYa de la Văliug, în cadrul unei petreceri puse la cale de Blackout.

Karmon a făcut cunoştinţă cu muzica electronică în anul 2003, prin intermediul fratelui său mai mare, dar s-a remarcat în 2012, când Solomon l-a chemat să facă parte din agenţia DIY.


Piesele sale „Turning Point” sau „Wowshit” au devenit hituri pe ringurile de dans ale cluburilor din întreaga lume. Piesele olandezului au parte de un succes deosebit, iar remixul lui la piesa Beyond semnată de Benotmane a fost inclus în lista celor mai bune melodii din acest sezon în Ibiza, realizată de Pulse Radio. Alături de Karmon la faţa locului va mixa şi timişoreanul Punu. Muzicianul timişorean a debutat anul trecut la casa de discuri Sintope cu E.P.-ul The Fossil şi a revenit cu un nou E.P. la acelaşi label care a apărut în 13 iulie sub numele de „2058/Wildcards”.

Biletele pentru acest party, la care va mai mixa şi Eduardo, costă 15 lei pentru fete şi 30 lei pentru băieţi, iar ora de start a petrecerii este 23.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.