Rock de zile mari, cu refrenele AC/DC şi puţin Cargo, la Timişoara...

Rock de zile mari, cu refrenele AC/DC şi puţin Cargo, la Timişoara FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1619034443">

11886243_939626002743342_112450314_oRockerii amatori de sound-uri AC/DC au avut parte de un concert extraordinar alături de formaţia bucureşteană „The Rise Of The City King” (sau pe scurt The R.O.C.K), recitalul fiind unul în care membrii trupei le-au adus aminte tuturor celor prezenţi de hiturile celebrei formaţii înfiinţate în noiembrie 1973 de către fraţii Malcolm şi Angus Young.

Evenimentul, desfăşurat La Căpiţe, a beneficiat de un public numeros care a savurat pe deplin piese ca „T.N.T.” , „The Jack”, „Hells Bells” sau „Thunderstruck”, iar muzicienii de pe scenă au avut parte de aplauze binemeritate.

Înfiinţat în 2011, proiectul The Rise Of The City King aduce în scenă explozia şi dinamismul spectacolelor legendarei trupe australiene. Cu un solist vocal de excepţie, care se apropie foarte mult de Brian Johnson, şi instrumentisti cu experienţă, trupa reuşeşte de fiecare dată să surprindă publicul.

Pe lângă piesele celebrei trupe australiene, trupa a cântat alături de public şi binecunoscuta piesă a celor de la Cargo, „Dacă ploaia s-ar opri”. „Am ales să cântăm această piesă fiindcă noi considerăm că e cea mai cântată piesă rock românească. Suntem prieteni cu membrii trupei Cargo şi ne bucurăm că publicul reacţionează atât de bine la piesa asta. Ţinem să le mulţumim tuturor celor care au creat o atmosferă atât de extraordinară în această seară şi vom reveni cât se poate de curând aici, fiindcă e un oraş extraordinar“, ne-a declarat Dabiel Ignat, solistul trupei, imediat după concert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.