Florin Marin, după eliminarea din Cupă: ”La penalty-uri e vorba de șansă”....

Florin Marin, după eliminarea din Cupă: ”La penalty-uri e vorba de șansă”. Cui îi e recunoscător Cristiano Bergodi

0
DISTRIBUIȚI

acs poli tg (13)

ACS Poli a părăsit și Cupa României după un eșec frustrant, la penalty-uri, scor 7-8 cu ASA Tg. Mureș. Florin Marin s-a arătat dezamăgit la final după ce echipa sa părea mare favorită după aspectul jocului din prima repriză. Mai mult, în reprizele de prelungiri echipa sa a avut și superioritate numerică.

Andrei Artean a fost singurul jucător care nu a marcat de la loviturile de departajare. ”Au executat foarte bine cei de la Tg. Mureș. Primii 5 au executat foarte bine. La penalty-uri e vorba de șansă. În prima repriză am început foarte bine, am ratat un penalty. Puteam să decidem jocul de atunci. Am jucat bine și în partea a doua, am primit gol la fază fixă. Am dominat și in prelungiri. Stăncioiu e omul meciului, a scos multe șuturi. În prima repriză trebuia să rezolvăm jocul.


Artean a executat bine la antrenamente”, a declarat Florin Marin.

Tehnicianul lui ACS Poli a abordat finalul de joc cu nu mai puțin de opt jucători specializați mai degrabă pe faza de apărare. ”Nu mai aveam soluții de atac. Zicu și Goga sunt accidentați. L-am avansat pe Llorente în spatele lui Elek. Llorente construiește bine. Rufino a fost și el accidentat… Croitoru a avut șanse în meciurile celelalte…”, și-a explicat Florin Marin alegerile.  ”Poate să existe și un blocaj mental. Când controlezi jocul și nu reușești să câștigi, normal că există și un blocaj”, a conchsi tehnicianul lui ACS Poli.

Bergodi își laudă portarul

Revenit după doar câteva săptămâni în Banat, după eșecul cu 0-2 din Banat, Cristiano Bergodi, antrenorul lui ASA, a avut acum motive de satisfacție. ”A fost un meci foarte greu, la intesitate maximă. Am avut emoții. Am luat un gol în prima repriză. Au avut penalty. Se putea închide meciul. Noroc că avem un portar foarte bun, ca Edi (Stăncioiu), ne-a adus calificarea, dar și întreaga echipă a contribuit. A fost foarte importantă această victorie”, a spus Bergodi.

Antrenorul italian părea să fie pe picior de plecare de la mureșeni. ”Nu știu dacă s-au liniștit apele, conducerea știe. Sunt mulțumit că trecem in semifinale, e frumos, tur-retur, probabil va fi cu o echipă foarte bună. A doua repriză am jucat foarte bine, am egalat. Avem un portart important. Când ajungi acolo te gândești la toate. Avem un meci important cu Petrolul acum în campionat, play-off-ul e obiectiv. Vrem mai multe puncte în fața lui Iași, Craiova, Cluj. Iașiul se va lupta”, a precizat Cristiano Bergodi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.