Mitropolitul Banatului ia cina cu zeci de oameni sărmani care trăiesc pe...

Mitropolitul Banatului ia cina cu zeci de oameni sărmani care trăiesc pe străzile Timişoarei, de Sărbătoarea Sfântului Ioan. Care este motivul

1
DISTRIBUIȚI

boboteaza (14)

Mitropolitul Banatului, IPS Ioan Selejan, vrea să-şi sărbătorească ziua onomastică într-un mod mai special. Astfel, astăzi, de Sărbătoarea Sfântului Ioan, mitropolitul i-a invitat pe toţi cei 40 de oameni ai străzii care dorm la adăpostul de noapte din Timişoara la cină.

„Deja am invitat la cină 40 de oameni ai străzii care sunt la adăpostul de noapte din Timişoara. Sunt adunaţi acolo, îi adună frigul, sărăcia şi necazurile şi aş dori, la fel ca anul trecut şi în ceilalţi ani, să iau cina împreună cu oameni care sunt îngheţaţi de frig, părăsiţi şi care aşteaptă de la noi iubirea noastră sufletească”, a povestit IPS Ioan Selejan.

Nu este pentru prima oară când mitropolitul Banatului face un astfel de gest.


De exemplu, în 14 noiembrie 2015, când a fost inaugurată o cantină socială a Parohiei Iosefin, după mai multe lucrări de modernizare, IPS Ioan Selejan şi-a aniversat ziua de naştere printre oameni nevoiaşi, cu care a servit masa de prânz.

Aproape două milioane de români își sărbătoresc, astăzi, onomastica. În fiecare an, pe 7 ianuarie, creștinii ortodocși celebrează Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, zi în care e cinstit cel care l-a botezat pe Hristos în Iordan.

1 COMENTARIU

 1. REALITĂŢI NECUNOSCUTE de oameni !

  Fruntea lui Dumnezeu şi a lui Iisus Cristos în pictura imprimată pe piesa arheologică SCRIPTU LU RA descoperită de către Expertul Judiciar Ardelean Teodor în apele râului Crişul Alb,localitatea Zărand, Judetul Arad, ROMÂNIA emană radiaţii în formă de cruce.(vezi fotografia publicată în volumul Creationism Ştiinţific- Arheologic.Istoria Nefalsificată a Omenirii,Manual Internaţional pagina 260 Editura Scriptum SRL Arad ISBN 978-973-0-15486-3,autor Dr.HcArdelean Teodor Expert Judiciar.Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor )Fotografia a fost realizată de pe piesa arheologică SCRIPTU LU RA cu aparatura Laboratorului de Criminalistică din cadrul Poliţiei Arad de catre dl Comisar Şef Moldoveanu Ştefan. şeful acestui Laborator
  Întrucît , PIESA ARHEOLOGICĂ cu CRUCEA formată din radiaţii ce ies din fruntea lui Dumnezeu şi lui Isus Cristos , zace intr-o incăpere din Muzeul Arad,la un loc cu piese de mică importanţă ,sesizez această realitate pentru forurile competente.Remarcăm: crucea vizibilă pe fruntea lui Dumnezeu şi a lui Iisus Cristos figurează pe invelitoarea capului înalţilor ierarhi ai bisericii ortodoxe .
  RESOLICIT implicarea forurilor competente în luarea măsurilor de păstrare şi afişare a pieselor arheologice în Muzeu , la un loc cu lucrările subsemnatului unde sunt descrise şi pe locuri cât mai vizibile , pentru a fi văzute de către vizitatorii muzeului .De asemenea , informarea credincioşilor despre aceste descoperiri unicat care atestă informaţiile scrise în Biblie, locul unde sunt păstrate ŞI UNDE pot fi văzute.

  Expert Judiciar Ardelean Teodor
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.