O dată la 1.000 de ani: Vaticanul anunță o întrevedere istorică între...

O dată la 1.000 de ani: Vaticanul anunță o întrevedere istorică între papa Francisc și patriarhul ortodox Chiril

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-637707892">

patriarhul kiril

Papa Francisc va avea o întâlnire istorică cu patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Chiril, săptămâna viitoare, a anunțat vineri Vaticanul, citat de DPA și AFP.

Potrivit AFP, discuțiile vor avea loc la data de 12 februarie pe aeroportul din Havana, Cuba, unde Francisc va face o oprire înaintea unei vizite oficiale în Mexic.

Chiril era așteptat deja să viziteze insula din Caraibe, a indicat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, părintele Federico Lombardi, citat de DPA.

Această întrevedere va fi „prima întâlnire din istorie”, de la schisma din 1054, între un patriarh al Bisericii Ruse și capul Bisericii Catolice, a indicat Vaticanul.

Mitropolitul Hilarion, numărul doi în ierarhia Bisericii Ortodoxe Ruse, a confirmat vineri, la Moscova, întâlnirea patriarhului Chiril cu papa Francisc, la 12 februarie.

1 COMENTARIU

  1. CEA MAI MARE DESCOPERIRE ŞTIINŢIFICĂ,ARHEOLOGICĂ ŞI SPIRITUALĂ
    EDENUL TERESTRU
    şi
    TOT CE TINE DE ACESTA SUB DENUMIRI CODIFICATE
    CAP.I INFORMATII ŞI DOVEZI
    1) Informaţiile despre Edenul Terestru precum şi alte informatii din Biblie,inclusiv existenţa lui Dumnezezu, învierea lui Isus Hristos, creaţia Universului , sancţionarea nelegiuirilor de către Justiţia Divină şi alte informaţii de acest fel sunt respinse de către mulţi oameni.,fie că se declară membii unei religii, fie ca se declară atei .Respingerea informatiilor care circulă între oameni s-au format din cele mai vechi timpuri .Unele sunt minciuni formulate de povestitor,.Altele,tot minciuni, sau ADEVARURI NEDOCUMENTATE au fost acceptate de mulţi şi publicate în reviste şi cărţi. Pe baza lor s-au construit mituri şi credinte religioase .(Aceste credinte,lipsit de DOVEZI, au dispărut după sute de ani de existenţă.).În cest mod a crescut neîncrederea multor oameni în toate povestirile expuse verbal sau publicate in reviste sau cărţi Se cer dovezi materiale .Se resping în bloc informaţiile adevarate,din lipsă de dovezi, împreună cu informatiile mincinoase
    2) Dovada nu este un fenomen născut în vremurilor noastre ,,Apostolul Toma,care a fost alaturi de Isus Hristos , când „ CEILALŢI UCENICI I-AU ZIS,DECI, AM VĂZUT PE DOMNUL „, ,Toma le-a respins informaţia.El cerea dovezi. palpabile. Aceste dovezi le-a OBŢINUT când a dat fata cu Isus Hristos( Ioan Cap. XX vers.24-29) Din informaţiile Evangheliei observăm că lui Toma i s-au prezentat dovezile cerute.. DECE S-A SCRIS aceasta întâmplare în Testament ? Pentru a crede fără dovezi , sau cercetează pentru a te convige ? .Personal ,cred că întâmplarea cu aposolul Toma s-a scris în Evanghelie şi pentru un caz şi pentru altul..Crede fara a cerceta se referă la situaţia in care nu se pot efectua cercetări.pentru ca acela care poate afla dovada să creadă adevarul nu pe vorbe ci pe documente. Justiţia omenească ,din vremurile noastre,cere dovezi . Insuflarea scrierii în Evanghelii a cazului numit „ Toma necredinciosul „s-a consemnat pentru că se ştia că vor veni vremuri in care minciuna va avea putere mare pe pământ..Combaterea minciunii nu se va putea realiza,pentru mulţi,foarte mulţi oameni prin fraze de genul: aşa este scris,aşa am auzit din moşi –strămoşi..Totodată ,LA NIVELUL CERURILOR, se ştia că vor sosi vremuri in care ADEVĂRUL va putea fi dovedit prin probe Aceste vremuri sunt cele de astăzi. Ştiinţa,în cadrul căreia intră INTERNETUL ŞI ARHEOLOGIA descopăr dovezi materiale care atesta informaţii scrise in Biblie şi în alte cărţii de bază a principalelor religii din lume.
    3) Ascunderea dovezilor care atestă adevaruri atat în ce priveste activitatea curentă a individului cât şi credinţa oamenilor în informaţii scrise care atestă continutul religiei sunt acte infracţionale..Persoana care cunoaşte dovezile şi nu le prezintă, susţinând că adevarul este ce-l pe care-l spune,SĂVÂRŞEŞTE infractiunile prevăzute în Codul Penal omenesc. DAR ,SĂ FIŢI SIGURI şi de către JUSTIŢIA DIVINĂ.( Pe Bedelion este scris: necunoaşterea legii,deci a obligaţiilor pe care le are orice om fata de existenţa adevărului ,se pedepseşte şi atunci cînd nu cunoştea existenţa legii care i impune să prezinte dovezile care confirmă adevărul.. Devine părtaş la faptele acelui care le .a săvârşit) Din aceste dovezi,descoperite în vremurile noastre, fac part dovezile locului de aşezare pe Terra a Edenul Terestru ,a existenţe lui Dumnezeu şi a lui Isus Hristos, a puterii de creatie a lumi
    4) Locul unde a existat EDENUL TERESTRU, ÎMPREJURĂRILE în care a disparut,preum şi alte taine au fost scrise în Biblie şi in lucrări ale religiilor necreştine prin repere consemnate în cuvinte ieşite din uz. Cuvintele aseamănă cu cele codificate..
    În acest articol descriem dovezile –reper descoperite de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean cu privire la existenţa Edenului Terestru în Dacia de Apus,Ţara numită România,Continentul Europa.cu sublinierea: IDENTIFICAREA ŞI DOVEIREA EDENULUI TERESTRU întăreşte credinţa oamenilor în informaţiile scrise în Biblie , dovedeşte locul unde Dumnezeu a cladit Edenul Terestru,unde a făcut pe om,unde oamenii s-au înmulţit şi de unde au plecat cucerind Pămânul.Dovedeşte lipsa dovezilor cu pivire la apariţia prin evoluţie a omului pe Terra..Aceste descoperiri ,ale Expertului Judiciar lui Teodor Ardelean ,AJUTĂ EFECTIV MISIONARILOR CARE PROPOVĂDIESC EVANGHELIA pe continente şi în ţări unde nu s-a auzit despre Domnul Isus Hristos.Dar, nu numai acolo,ci peste tot unde se propovădue Evanghelia lui Isus Hristos..
    5) Iată reperele ca dovezi pe Terra a Edenului Terestru :
    a) .Numele râului principal ,care curge prin spaţiul fostului EDEN ,AZI,poartă numele de CRIŞUL ALB. În Biblie ESTE codificat .De la izvoare până la localitatea Bocsig din judetul Arad,România este descrs cu denumirea de râul Pison..Acest nume,în fond , arată activitatea apelor „ rostogolirea bolovanilor de piatră ,sfărâmarea şi pisarea acestora cu scoaterea din acestea a firicelelor de aur .,De la localitatea Bocsig în continuare până la varsarea în râul Tisa râul este numit HIDECHEL .Oamenii din localitatile Zărand şi Seleuş îl numesc TAJNIC.(In dicţonarul Limbii Romanea nu exista cuvantul Tajnic.In multe limbi din Europa,Africa, Asia cuvântul Tajnic inseamna ASCUNZĂOARE ,loc tainic sau misterios).
    b).Ce se ascunde sub denumirea de Hidekel ? În articolul nostru Amplasarea Edenului Terestru în hotarul localităţii Zărand din judeţul Arad,România, Europa am aratat că denumirea râului de HIDEKEL şi a spaţiului pe care-l străbate,în partea de sud ,cu denumirea de KELEPŢEL este O PARTE DIN EDENUL TERESTRU unde se află TEMPLUL SFÂNT AL EDENULUI ..Mentionam: Satelitul americn transmite din aceasta zonă, de sub un strat de cenuşă vulcanică transormată în lut, un templu uriaş cu dimensiuile de aproximativ 2000/6000 metri. În interiorul tmplului se observă o piesă avand forma piesei arheologice numită Scriptu lu Ra (SCRIPTURA) sau Bedelionul descris în Facerea cap. II vers 12.Azi piesa este data la Muzeul Arad cu proces verbal semnat de catre reprezentatul Muzeului in calitate de primitor şi subsemnatul ,inginer Iuhas Cristian şi Comisarul Moldovean Ştefan Şeful Laboratorului de Criminalistică al Poliţiei Arad care a efectuat 112 fotografii electromagnetice de pe piesele arheologice.(Acestea contin text scris în limba Edenului,picturi în colori,,vocia lui Iisus Hristos răstignit pe cruce.,simfonia a IX de Beetoven etc- etc.
    c)) Relatând reperele aratate mai sus( numele râului Hidekel etc),am ajuns la concluzia : fără a dovedi ce semnifcaţie are fiecare cuvânt şi fiecare subdivziune a cuvântului din formaţiunea Hidekel şi Kelepţel informatiile noastre pot fi puse sub semnul întrebării şi contestate Este necesar să dovedim că numele râului şi numele spaţiul prin care curge râul ASCUNDE realităţi acoperite cu cenuşa vulcanică Că ascunderea figurează în LIMBILE MAI MULTOR popoare,amplasate la sute şi mii de km distanţă de localitatea Zărand judetul Arad unde se află realităţile ascunse prin cuvinte codificate considerate taine sau secrete. Iată , constatările pe aceată temă:
    Cap. II) NUMELE RÂULUI HIDECHEL
    a)În limbile Română.Engleză,Maghiară, Rusă etc. numele râului este acelaşi Hidekel.Nu spune nimic. Ascunde informaţii de natura tainelor sau misterelor..
    b) Cuvintele asociate în numele de Hidekel din mai multe limbii, au aceleaşi înţeles exprimă un secret,sau o taină Aceste cuvinte sunt: Kel, hi şi de..
    1) CUVANTUL KEL :
    -În Limba Română:Kel ÎNSEAMNĂ capul omului fara un fir de păr.,sau obiectul pleşuv. .Concret, la ce se referă cuvantul kel, din numele dat râului ? Nu avem absolut nici o informatie scrisă. ! Putem formula opinii prin comparatii intre ceia ce inteţegem prin kel în cazul omului sau componenţa , structura apei ce curge pe acest râu . În schimb, Bibliea nu transmite nici o informaţie. .Păstrează un secret absolut.Dece ? Explicaţia noastră numele de kel este determinat de o cauză profundă,care nu poate fi cunoscută până la sosirea timpului prestabilit a fi cunoscută !
    -În Limba Engleză: cuvantul Kel nu spune nimic.
    -În Limba Maghiară cuvantul kel este tradus în cuvantul ALO Acest cuvant nu arată la ce se atrage atenţia..In continuare cuvantul Alo se traduce în cuvântul Meiller Prin Meiller se inţelege POSTUL MARE
    .Postul Mare se referă la exluderea din alimntaţie a unor alimente inadmise pentru consum în zilele acestui post. ,respectiv, în perioada anterioară răstignirii şi învierii lui Isus Cristos .Informaţiile despre activitatea lui Isus Cristor,răstignirea .învierea şi înălţarea al CERURI , se află în Templul Sfânt al Edenului de sub stratul de cenuşă care fomează spaţiul Chelepţelului. Acolo se află piesa arheologică numită Scriptu lu Ra sau Bedelionul transmis în fotografiile satelitului american ca amplast în Templul Sfânt al Edenului Observăm : în Limba Romănă capul omului fără un fir de par se referă la starea omului,similară cu alimentaţia interzisă în Postul Mare din cuvintele în limba maghiră Alo şi Meillerul .
    -În Limba Rusă pentru cuvântul Kel computerul transmite cuvintele keli sau keleagă Nu dă NICI O EXPLICAŢIE a denumirii de kel sau împrejurărilor in care s-a dat acest nume, În diţionar se păstrează .
    2) CUVANTUL HI :
    -Cuvantul hi în Limba Română semnifică un îndemn la ceva.(Concret,in cazul de faţă la pastrarea tainei numită Kel.Deci, păstrarea necunoaşterii lucrurilor asunse prin cuvantul KEL..
    -Cuvantul hi în Limba Engleză şi Maghiară are acelasi înteles din Limba Romănă,adecă îndemn la continuarea fenomenului,ăn oncret a păstrării necunoaşterii lucrurilor ascunse prin cuvântul kel..
    .În limba rusă cuvantul hi înseamnă „ privet „ . Privet se traduce în limba română prin HI.. cu întelusul relatata la hi în Limba Română.
    3) CUVÂNTUL DE:
    -Cuvantul DE ÎN Limba Română expimand raporturi de subordonare,semnifică continuarea actiunii Kelului,adecă,continuarea lui hi. sau pastrarea necunoaşterii aşa cum este formulată în denumirea de ” hi kel „
    -In Limba Engleză şi Maghiară cuvantul DE semnifică cea ce se intelege în Limba Română prin DE ,adecă explicarea actiuni este interzisă,fiind subordonată păstrării secretului. asupra cuvantului KEL. Starea informatiilor care au determinat ascunderea lucrurilor acoperite cu cenuşa vulcanică se exprimă în ambele limbii prin cuvantul OF !
    -În Limba Rusă cuvantul „De” inseamna „ de aceea”.Adecă păstrarea secretului determinat de aparitia cuvantului KEL şi OF ca actiune detereminată de un interes ascuns,ce nu poate fi relatat omenirii. până la scadenta prestabiltă.

    CAP.III) NUMELE SPAŢIULUI KELEPŢEL
    Kelepţelul, sau în Limba Română Chelepţelul , este numele spaţului dintre confluenţa râulului Hidekel cu râul Cigheri din hotarul localităţii Zărand. judetul Arad,România Europa..Este delimitat la nord de râul HIDEKEL, iar la sud de râul Eufrat numit in limba română râul Cigheri. Numele spatiului este determinat de numele râului Hidekel .Dovadă in ambele denumiri se află cuvântul KEL.
    a)În limbile Română.Engleză,Maghiară, Rusă etc. numele spaţiului este acelaşi KELEPŢEL .Nu spune nimic. Ascunde mai multe informaţii,taine sau mistere. Acestea se află acoperite cu cenuşa vulcanică .(Dovadă: fotografiile satelitului american ,care ,printre altele , transmite informaţii de sub acest spatiu ,unde se observă Templulu Sfant al Ednului Terestru.)
    b)Cuvintele ascociate în denumirea de CHELEPŢEL : Kel,ep şi ţel .
    1) CUVANTUL KEL
    -Cuvântul Chel în Limba Română sau Kel în Limba Engleză,Maghiară sau Rusă au celeaşi seminificaţii ca şi în cuvantul Hidekel . Ascunde „ ceva” exprimat prin denumirile relatate mai sus ca Postul Mare cu restricţiile lui ,în ce privesc informaţiile din Limba Maghiară sau cu acelşi sens de restricţii in ceea ce priveşte informaţiile din explicaţia „ fără un fir de păr „ din Limba Română (Vezi cuvântul Kel în explicatiile de mai sus)
    2) CUVÂNTUL EP:
    -În Limba Română cuvântul ep face parte dintr-un cuvînt. Exemplu epigramă
    -În Limba Engleză semnifică cuvantul lateral altui cuvant.
    -În Limba Maghiară cuvantul ep face parte dintr-un singur cuvant cum este „ Parlamentul European”.Deci,ep-ul este o parte dintr.un intreg. Luat separat,este o diviziune a unui intreg.
    -În Limba Rusă este un complet de fund. Face parte din acelaşi cuvant care s-a descompus.
    Noţiunile de mai sus se referă la spiritele din Univers.Există o subdivziune negativă care s-a detaşat de fond. Aceasta a contribuit la actele ce se ascund sub denumirile de KEL Este cauza numită mister,taină sau secret care se ascunde în numele râului Hidekel şi în numele Spaţiului Kelepţel…
    3) CUVÂNTUL ŢEL
    -Cuvântul ţel în Limba Română este locui către care tinde cineva, sau obiect prestabilit pentru a fi realizat.
    -În Limba Engleză înseamnă misiune,încheierea unei actiuni care in cazul diviziunii conduce la eliminarea contradicţiilor ..
    -În Limba Maghiară acţiunea ce duce la realizarea scopului,la eliminarea diviziunii..
    -În Limba Rusă poarta ce trebuie forţată ,sau sarcina efectuată pentru realizarea obiectivului prestabilit prin cuvantul ŢEL.
    Aceste locuri unde se va realiza actiunea sau misiunea sunt prevazute în piesa arheologică numită Scriptu lu Ra, sau Bedelionul ,păstrată în Templul Sfânt al Edenului, momentan predată cu proces verbal de catre subsemnatul , master energ.ing. Iuhas Cristian şi comisar şef Moldoveanu Stefan( şeul Laboratoruluide Criminalistică al Poliţiei Arad şi Muzeului Arad .Momentul acţiunii finale nu este prevazut.Este cunoscut numai de catre Dumnezeu.
    CP.IV CONCLUZII
    1) Numele râului HIDECHL şi a cuvintelor asociate în această denumire, respectiv numele dat spaţiului prin care curge râului Hideckel şi a cuvintelor asociate , exprimă secrete, taine sau mistere ascunse Pentru a nu fi cunoscute, pănă la timpul pestabilit , prin raportul de subordonare, denumirile au fost redate codificat .Astfel. nu s-a bănuit de nimeni că în acest loc ,din hotarul localităţii Zărand,Judetul Arad,România,continentul Europoa se află acoperite cu cenuşa vulcanică locul de aşezare a Edenului pe Terra, Tempul Sfant al Edenului,Scriptu Lu Ra sau Bedelionul cu Pietrele de onix,locul de existenţă a Raiului Terestru,locul unde a fost clădit de către Dumnezeu primul om din Univers.,locul unde Dumnezeu a pronuţat Zq JC CIC-Ajjeo-o adecă: AICI SĂ FI LUMINA PRIMARĂ ŞI LEGEA MEA.
    2) Fotografiile SATELITULUI AMERICAN DIN ACEASTA ZONĂ şi acum DECODIFICAREA NUMELUI DAT RÂULUI HIDEKEL ŞI A SPAŢIULUI CU NUMELE DE KELEPŢEL PRIN CARE CURGE RÂUL cu numele de HIDECHEL SUNT DOVEZI DEFINITIVE A DESCOPERIRII RAIULUI TERESTRU în hotarul localitătilor de astăzi ZĂRAND ŞI SELEUŞ din Judeţul Arad,Romania,Europa.
    Rugăm,transmiteti acest articol catre Conducerile religiilor ,Conducera ţărilor ,Academii Universităţi ,Televiziuni şi presa din toată lumea.
    Arad la 19 iulie 2916.
    Expert Judiciar Teodor Ardelean
    Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi-România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.