Încă 40 de locuri de parcare în zona centrală a Timişoarei. Vezi...

Încă 40 de locuri de parcare în zona centrală a Timişoarei. Vezi soluţia de compromis

0
DISTRIBUIȚI

Veşti bune pentru şoferii din Timişoara, care se văd nevoiţi să se plimbe minute în şir în căutarea unui loc de parcare, mai ales în zona centrală.


Cu toate că în bugetul pentru anul 2017 nu sunt prevăzuţi bani pentru amenajarea unei parcări de mari dimensiuni în zona centrală, principala problemă fiind găsirea unui spațiu corespunzător, municipalitatea a anunţat astăzi că şoferii vor avea la dispoziţie încă 40 de locuri de parcare.

„Parcarea de lângă Palatul Dicasterial, care este rezervată pentru angajaţii din domeniu care lucrează în palat, o să devină la liberă folosinţă după ora 20.00 şi în weekend. Lumea vine la terase în weekend, a început primăvara şi după ora 20.00 nu mai e nevoie să ţinem acele locuri rezervate. Direcţia Tehnică intenţiona ca după ora 17.00 să se lase accesul liber însă eu îmi aduc aminte că atunci când am discutat ei mi-au spus că lucrează frecvent seara uneori după ora 20.00 şi ne-au rugat să le lăsăm mai mult timp parcările la dispoziţie. De dimineaţa şi până seara evident că locurile rămân rezervate pentru instituţiile în cauză”, a declarat primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.