Accident grav între Arad și Timișoara: bărbat zdrobit între două mașini

Accident grav între Arad și Timișoara: bărbat zdrobit între două mașini

0
DISTRIBUIȚI

Șoferul unui autoturism a ajuns în stare gravă, la spital, după un accident grav care a avut loc pe DN 69, cel dintre Arad și Timișoara. Era înaintea orei 13.30, atunci când, aflat la ieșirea din comuna Șagu, înspre Vinga, s-a dat jos din propriul autoturism, după ce a pierdut controlul volanului și a ieșit cu mașina în afara carosabilului, transmite aradon.ro.

Ceea ce a fost mai rău a urmat după ce a montat triunghiul reflectorizant și a chemat ajutoare prin intermediul telefonului.


În același timp, un alt șofer care conducea un Renault dinspre Vinga înspre Șag a ajuns în aceeași curbă și, tot din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de mers, a derapat, a intrat în cealaltă mașină și l-a prins pe bărbatul aflat pe carosabil între autoturisme, cauzându-i răni foarte grave.

„Starea pacientului surprins între cele două autoturisme este foarte gravă. A suferit politraumă cu traumatism sever toraco-abdominal, posibil cu ruptură de organe interne, cu hipoestezie pe membru inferior (nu își simțea un membru inferior). Pacientul a fost stabilizat și transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Celălalt șofer a suferit un traumatism cranian minor, în cazul lui rănile nefiind grave”, a declarat dr. Mircea Merea, directorul Medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, potrivit sursei citate.

Sursa foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.