Absență de lungă durată pentru un jucător important de la ACS Poli....

Absență de lungă durată pentru un jucător important de la ACS Poli. Pe ce nume nu se va putea baza Ionuț Popa în meciul cu FC Botoșani

0
DISTRIBUIȚI
Alexandru Țigănașu. Foto: PoliTimișoara

ACS Poli e urmărită în continuare de ghinion, când vine vorba de situația medicală a jucătorilor. Ultimul ajuns pe lista indisponibililor e Alexandru Țigănașu. Fundașul a suferit o accidentare foarte gravă pe finalul întâlnirii cu Juventus București și a fost deja operat la genunchi în Turcia. El va lipsi însă jumătate de an de pe gazon.

Partida Juventus – ACS Poli a avut parte de câteva dueluri fizice puternice. S-a invocat un cartonaș roșu la o intrare a căpitanului bănățenilor, Gabriel Cânu. Dar cel mai șifonat de pe teren a fost chiar un jucător al oaspeților.


În minutul 85 autorul golului egalizator pentru bucureșteni, georgianul Dzalamidze a avut o intervenție asupra lui Alexandru Țigănașu. Acesta din urmă a fost călcat și a suferit o accidentare extrem de gravă, fiindu-i afectate ligamentele și meniscul genunchiului drept.

”Fotbalistul Alexandru Țigănaşu a suferit o intervenție chirurgicală în cadrul Centrului de medicina sportivă Acibadem Sports. Alexandru a fost operat de Prof. Dr. Omer Taser, specialist în ortopedie și traumatologie din cadrul centrului de medicină sportivă Acibadem Sports. S-a efectuat reconstrucția de ligament încrucișat anterior la genunchiul drept (n.r. stâng, de fapt) și repararea meniscului. Intervenția a fost cu succes. Se estimează revenirea jucătorului pe teren peste șase luni”, se arată în comunicatul clinicii din Turcia.

Pentru jocul de vineri, cu FC Botoșani, Ionuț Popa are așadar o bătaie de cap în plus, după o săptămână în care a pierdut practic doi jucători: Mailat (plecat la CFR liber) și Țigănașu (accidentat). Alin Șeroni ar putea reveni în banda stângă a defensivei după perioada de indisponibilitate. Un alt jucător care a lpisit mult de pe gazon, Octavian Drăghici, va mai sta probabil două săptămâni pe tușă. Ionuț Popa nu poate miza nici pe Vașvari și brazilianul Miguel Bianconi, ambii suspendați, cel din urmă după un cartonaș văzut din postura de rezervă! Pe teren sunt așteptați să revină, în schimb, Soljic și Crețu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.