SCM Politehnica s-a impus mai greu decât era de așteptat în Bucovina....

SCM Politehnica s-a impus mai greu decât era de așteptat în Bucovina. Formația alb-violetă e lider provizoriu în Liga Zimbrilor

0
DISTRIBUIȚI
FOTO: SCM Politehnica / Facebook

Handbaliștii pregătiți de Pero Milosevic s-au impus la limită în runda a 17-a a Ligii Zimbrilor. SCM Politehnica a câștigat cu 27-26 pe terenul celor de la CSU Suceava.


Timișorenii au ajuns la al șaselea succes consecutiv în campionat și ocupă cel puțin până mâine prima poziție în clasament.

Alb-violeții au avut parte de un meci foarte strâns în nordul țării. Chiar dacă pe finalul primei părți SCM Poli a avut trei goluri avantaj, 16-13, la pauză diferența era doar de un gol: 16-15 în favoarea oaspeților. În partea secundă niciuna dintre cele două combatante nu au depășit această barieră. Sucevenii au condus cu două goluri când mai erau 12 minute din meci, dar finalul le-a aparținut vizitatorilor. Alin Șania, de la 7 metri, a adus succesul atât de important pentru SCM Poli.

În urma acestui rezultat bănățenii acumulează 38 de puncte, cu unul mai mult decât Steaua. Roș-albaștrii urmează însă să joace mâine derby-ul bucureștean cu CSM. Pe locul 3 se află Turda, cu 36 de puncte. Sâmbătă (16.30), 10 februarie, Poli e cea care primește replica celor de la CSM București.

SCM Politehnica Timișoara (marcatori): Orbovic 6, Krsto Milosevic 5, Hrimiuc 5, Marjanovic 3, Șania 3, Lasica 2, Fenici 1, Vuk Milosevic 1, Cîmpan 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.