O stradă din Timișoara a fost transformată în groapă de gunoi

O stradă din Timișoara a fost transformată în groapă de gunoi

0
DISTRIBUIȚI

strada torac

O cantitate impresionantă de gunoaie a fost aruncată de către mai mulți timișoreni chiar pe domeniul public. Se întâmplă pe strada Torac din Timișoara, unde polițiștii locali au început să-i “vâneze” pe cei care abandonează deșeuri.

Poliția Locală Timișoara anunță că au fost efectuate mai multe controale, fiind depistate, în ultima perioadă, trei persoane care au aruncat resturi pe strada Torac, astfel că s-au ales cu amenzi. Alți trei timișoreni urmează să fie sancționați, după ce au fost identificați de către polițiștii locali. Unii dintre cetățeni au fost surprinși abandonând deșeuri din mașini, iar alții au fost depistați inclusiv cu sprijinul locuitorilor din zonă.

“Ca urmare a acumulării unei cantități mari de deșeuri, în cursul zilei de astăzi au fost direcționați în zonă reprezentanții societății de salubrizare Retim, pentru a strânge gunoaiele, strada fiind programată din nou pentru curățenie, în cadrul campaniei de primăvară, în data de 10 mai.


De altfel, strada a mai fost igienizată acum aproximativ două săptămâni la solicitarea Poliției Locale. După finalizarea curățeniei de primăvară, polițiștii locali au în vedere intensificarea acțiunilor și în această zonă deoarece s-a constatat că mai multe persoane au obiceiul să arunce deșeuri pe strada respectivă”, arată Poliția Locală Timișoara, într-un comunicat de presă.

Reprezentanții instituției le reamintesc timișorenilor că abandonarea de deșeuri pe domeniul public se sancționează cu amenzi de până la 2.500 lei.

De la începutul anului, polițiștii locali au aplicat un număr de 705 sancțiuni persoanelor depistate abandonând deșeuri pe domeniul public în tot orașul. Doar în ultima lună au fost amendate 199 de persoane, inclusiv în perioada desfășurării campaniei de curățenie de primăvară.

Poliția Locală Timișoara face apel la cetățenii care observă persoane care abandonează deșeuri să facă sesizări la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.