Enel anunță ziua în care toate magazinele din vestul țării sunt închise

Enel anunță ziua în care toate magazinele din vestul țării sunt închise

0
DISTRIBUIȚI

Enel a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că toate magazinele sale din judeţele Timiş, Caraş – Severin, Arad şi Hunedoara vor fi închise vineri, 20 iulie, 2018. Motivul – desemnarea Zilei Energeticianului ca zi liberă prin contractul colectiv de muncă.

În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit, de luni până vineri de la ora 8 la 16.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiuneaMyEnel.


Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire. În secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică. În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html ”, se arată în comunicat.

De asemenea, în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.