”Performanță” a Primăriei Timișoara – finanțările nerambursabile din 2018 pentru acțiuni culturale...

”Performanță” a Primăriei Timișoara – finanțările nerambursabile din 2018 pentru acțiuni culturale aprobate în luna iulie

0
DISTRIBUIȚI

Situație fără precedent la Primăria Timișoara – lista proiectelor culturale care primesc finanțare nerambursabilă în 2018 a ajuns pentru aprobare pe masa consilierilor locali de abia ieri, 17 iulie. Primarul Nicolae Robu a recunoscut că ”avem o mare problemă.


Proiectele pentru prima parte a anului nu pot fi decontate pentru că nu putem da bani retroactiv. Vreau să fie ultima dată când această comisie neutră se ocupă de această problemă. Sunt total, total nemulțumit”. Valoarea totală a proiectelor aprobate este de 2,7 milioane lei.

Sumele cele mai importante sunt primite de Ordinul Arhitecților din Timișoara pentru bienala de arhitectură – Beta 2018 – 284.040 lei, Asociația Română a Filmului Indepentdent pentru Festivalul Internașional de Film Timishort – 234.000 lei, Societatea Româno- Germană/ Centrul Cultural German pentru Festivalul internaținal de arte performative – 228,500 lei, Asociația Festivaluri pentru tineret  pentru Festival Urban – 159.200 lei, Institutul Român pentru Dezvoltarea Tinerilor, Robert Ciotoiu pentru Shine your light – 117.139 lei. Lista completă a proiectelor finanțate o puteți citi aici.

Consilierii locali au aprobat în unanimitate hotărârea de consiliu local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.