Ciprian Urican vrea să treacă peste ”accidentul cu ACS Poli” pe terenul...

Ciprian Urican vrea să treacă peste ”accidentul cu ACS Poli” pe terenul ”Bătrânei Doamne”. UTA și-a verificat tirul înainte de sosirea Ripensiei

0
DISTRIBUIȚI

”Ripi” nu a trecut ușor peste eșecul dureros suferit cu ACS Poli, dar speră la cel puțin un punct în Arad. Roș-galbenii joacă sâmbătă cu UTA, pe terenul sintetic ”Motorul” în meciul echipelor din B cu cele mai multe trofee în palmares. Ambele vestice au pregătit duelul cu un test în plus la mijloc de săptămână.

Dacă le considerăm pe cele două ca fiind continuatoarele istorice va fi un duel cu zece ”steluțe”, cât una pentru fiecare titlu intern, cu două mai multe în dreptul grupării pregătite de Ionuț Popa. Utiștii vin însă după un mai puțin glorios 0-0 pe terenul Brăilei în runda 3, în timp ce roș-galbenii au fost ”răsturnați” de concitadina ACS Poli, ”nemeritat” conform tehnicianul Ciprian Urican, scor 2-3, după un gol marcat în minutul 90+5!

”Principala mea preocupare e să ne remontăm din punct de vedere psihic, pentru că ne-a afectat înfrângerea nemeritată pe care am suferit-o sâmbăta trecută.


Pentru a reuşi acest lucru mă bazez în primul rând pe unitatea grupului, căci suntem o echipă precum o familie. Vom încerca să obţinem un rezultat bun la Arad, precum celelalte, de dinaintea accidentului cu ACS Poli”, a declarat Ciprian Urican.

Tehnicianul ripensiștilor a comandat un test ieri cu formația Centrului Național de Pregătire din orașul de pe Bega, formație de juniori care a fost lăsată în afara competiției în acest sezon și va continua să dispute amicale cu divizionarele C din zonă. A fost doar 1-1 într-un joc disputat pe ”sinteticul” de la Baza 2, ”antrenament” și pentru suprafața artificială din Aradul Nou. Meci în care Andrei Dumiter a fost marcatorul divizionarei secunde. Aceasta a testat și o noutate, Andrei Nițu, fundaș central în vârstă de 31 de ani, care a evoluat ultima dată la Clinceni.

UTA a jucat de asemenea un amical cu o divizionară D, Podgoria Șiria, căreia i-a administrat peste zece goluri. A fos 15-0 prin reușitele lui C. Rus 5, D. Popa 3, Pop 2, Stahl, Vădrariu, Manea, ex-timișoreanul Oprea și Janos.

Partida UTA – Ripensia Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00 (Digi), în runda a IV-a a Ligii a III-a, ambele vestice au câte patru puncte stânse din primele trei jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.