Trei zile de nebunie la o nouă ediție a manifestării Vest Fest,...

Trei zile de nebunie la o nouă ediție a manifestării Vest Fest, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Akua Naru va susține un concert în cadrul Vest Fest Timișoara

Vest Fest a pregătit pentru ediția din acest an un program deosebit, în cadrul celor trei zile de concerte care se vor desfășura în perioada 18 – 20 octombrie la Timișoara urmând să concerteze o serie de nume cunoscute din scena națională și nu numai.
Highlight-ul ediției din acest an este fără îndoială artista Akua Naru.

Pe numele ei adevărat Latanya Hinton, Akua Naru e o solistă de hip hop care a terminat facultatea în Pennsylvania, şi a avut ocazia să călătorească destul de des în locuri ca Africa sau China. Actualmente solista este stabilită în Germania şi a avut ocazia să susţină evenimente alături de tobarul Tony Allen (din legendara trupă Fela Kuti) şi a concertat pe aceeaşi scenă alături de Patrice, Tete, Ursula Rucker sau Blitz The Ambassador. Anul acesta Akua Naru a lansat albumul The Blackest Joy. Solista este binecunoscută publicului timișorean având în vedere că a mai fost prezentă în yona noastră în luna iunie 2013 în defunctul club Setup Venue, în iulie 2015 la evenimentul Backyard Weekend desfășurat la Kilometrul 6 pe șoseaua Timișoara – Arad și în luna iunie a anului 2016 la Herneacova, în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Music Travel.

Printre artiștii prezenți la Vest Fest în acest an se numără și DOC care va lansa noul album.


Discul „Eu” este o biografie completă a lui DOC, cele 16 piese prezentând în versuri viața sa încă de când era copil. Este un album introspectiv, necesar pentru a explica atât evoluția sa ca artist, cât și existența sa în sine. Piesele vin natural, iar poveștile sunt cele reale, așa cum spune chiar el „fără aditivi, fără diluanți”. Scrise exact așa cum s-au simțit, versurile sunt cântate de tovarășii vechi peste beat-uri noi și poate ăsta e motivul pentru care firul narativ continuă de la o piesă la alta.

O altă lansare de disc la Vest Fest este cea a lui Macanache, care își va prezenta albumul Moft, cel de-al 4-lea material discografic din carieră. Abordarea acestui material a fost una diferită, combinând producția digitală cu diferite instrumente muzicale. Acest album este un „moft” al artistului, readucând la viață rapul clasic al anilor ’90 condimentat cu satira românească și voie bună.
Printre artiștii care vor mai fi prezenți în cadrul Vest Fest se numără Dope D.O.D., Șuie Paparude, Specii, Paraziții, Nimeni Altu sau B.U.G. Mafia. Evenimentul va avea loc între 18 și 20 octombrie într-un cort încălzit din parcarea Shopping City Timișoara iar amănunte despre prețul biletelor și line-up se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.