Timișorenii de la Kings Are Overrated au lansat cel de-al treilea single,...

Timișorenii de la Kings Are Overrated au lansat cel de-al treilea single, „The Same” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Format în Timișoara la sfârșitul anului trecut,  proiectul Kings Are Overrated este un trio electro-pop ai cărui membrii, cu backgrounduri muzicale diferite, combină sinteza instrumentelor cu părți vocale și beat-uri downtempo, aranjate în structuri puțin atipice genului.


Piesa „The Same” reprezintă al treilea single al trupei și beneficiază de un videoclip, filmat la Transylvania Log Cabbins.

În prezent se lucrează la două single-uri noi care vor fi lansate în următoarele săptămâni. Până în toamnă, trupa are în plan lansarea unui EP care se îndreaptă spre un gen puțin diferit față de single-urile lansate. Kings Are Overrated are următoarea componență: Cristian Paroș, Vlad Radoi și Alfred Paroș.

Cristian Paroș și Alfred Paroș sunt cunoscuți grație activității lor în formația The Case, care și-a făcut debutul în primăvara anului 2012, lansând doi ani mai târziu, un material discografic care cuprinde şase piese, fiecare având un mesaj diferit. Cel de-al doilea material discografic al timişorenilor a fost lansat în luna decembrie a anului 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.