Continuă modernizarea Spitalului Județean Timișoara. Ce investiții sunt pregătite pentru acest an

Continuă modernizarea Spitalului Județean Timișoara. Ce investiții sunt pregătite pentru acest an

0
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean

Consiliul Județean Timiș vrea să continue modernizarea Spitalului Județean Timișoara și în acest an. Astfel, Călin Dobra, președintele CJ Timiș, a anunțat că în această săptămână a avut loc o ședință de pregătire a bugetului, în cadrul căreia au fost stabilite proiectele care vor beneficia, cu prioritate, de finanțare în cadrul unității medicale.

„Din dorința de a asigura pacienților, dar și cadrelor medicale, condiții cât mai bune, investim, și în 2020, o sumă considerabilă în Spitalul Județean din Timișoara”, a declarat Călin Dobra.


Concret, conducerea CJ Timiș intenționează să sprijine Spitalul Județean Timișoara cu aproape opt milioane de lei și în acest an.

Astfel, pentru reamenajarea Clinicii de Urologie și ATI transplant renal, la etajul V, este nevoie de 5,4 milioane lei, iar pentru realizarea unei farmacii – 316.000 lei. Totodată, se dorește achiziționarea unui sistem de detecție fum în secțiile Spitalului Județean Timișoara, reabilitarea sălilor de operație nr. 9 și nr. 4, precum și refacerea instalațiilor electrice ale celor două săli.

Printre prioritățile Consiliului Județean Timiș se numără și realizarea noii maternități. De asemenea, printre altele, se are în vedere montarea a două lifturi pentru transport materiale, iar pentru un acces mai facil în spital, dar și pentru confortul pacienților, se dorește realizarea unui acces control în secții, inclusiv montarea unei uși rotative automate, precum și montarea de jaluzele exterioare, în aripa nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.