O firmă continuă să blocheze roțile mașinilor în parcările magazinelor din Timișoara....

O firmă continuă să blocheze roțile mașinilor în parcările magazinelor din Timișoara. Măsura pe care o ia primăria

3
DISTRIBUIȚI

roti blocate

O firmă din Timișoara nu se lasă și continuă să blocheze roțile mașinilor din parcările unor spații comerciale din oraș, în ciuda insistențelor reprezentanților primăriei de a stopa această practică, pe motiv că este una ilegală.

Astfel, Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, că municipalitatea intenționează să facă o plângere împotriva acestei firme, dacă nu va înceta să blocheze roțile mașinilor.

„Este o activitate ilegală.


Nu știu dacă nu cumva s-a și făcut o sesizare către procuratură. Așa a rămas discuția mea cu domnul director general Culiță Chiș (n.r. șeful Direcției Edilitare), că dacă nu se vor conforma, vom fi nevoiți să sesizăm procuratura. Noi nu putem interveni cu forța fizică să-i oprim, vă dați seama. Aș vrea să fie corect înțeles demersul nostru, noi nu suntem protectori ai persoanelor necivilizate, care nu înțeleg că trebuie să respecte regulile din oraș, că trebuie să parcheze acolo unde este permis să parcheze, în condițiile în care este permis. Numai că nu putem tolera să vină așa, cine dorește și să desfășoare o activitate în contradicție cu legea. Este ilegală această activitate și noi nu o putem tolera. Altminteri, cerem tuturor cetățenilor să fie corecți, să parcheze respectând și legea, și regulile locale pe care le avem. Asta vom face și nu ne jucăm, nu permitem să vină cine vrea, ca și cum am fi țara nimănui”, a declarat Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. Parcarea e privata, locurile sunt puse la dispozitia clientilor in anumite conditii. Daca nu le respecta ( românii sunt mari maestrii in domeniu) cred ca-i dreptul centrului comercial sa ia masuri. Sunt frecvente blocari cai acces, ocupare abuzive locuri rezervate, masini lasate spre vanzare sau parcari”rezidentiale”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.