Ce spune Romgaz despre preţul gazelor după liberalizarea pieței

Ce spune Romgaz despre preţul gazelor după liberalizarea pieței

0
DISTRIBUIȚI

Romgaz a dat asigurări, ieri, că prețul gazelor nu va crește după liberalizarea pieței, din 1 iulie 2020, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Romgaz a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că nu a identificat niciun motiv real ca după liberalizarea pieţei, la 1 iulie, să existe creşteri de preţ.

Mai mult, Romgaz anunţă că începând cu data de 1 iulie va continua să asigure cantitatea necesară aprovizionării cu gaze atât pentru furnizorii consumatorii casnici, cât şi pentru clienţii industriali.

„Romgaz continuă politică de dezvoltare şi implicare pe piaţă de furnizare gaze pentru ambele categorii amintite anterior.


Interesul nostru de a rămâne un jucător activ şi implicat este manifestat prin acţiunile şi politicile investiţionale pe care le avem, continuând să fim preocupaţi de siguranţă în furnizare şi de dezvoltarea pieţei româneşti de gaze naturale”, a declarat Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz.

Preţurile gazelor au fost limitate de OUG 114/2018. Din 1 iulie 2020, tarifele nu vor mai trebui aprobate de Autoritatea de Reglementare în domeniul energiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.