Creșele din Timișoara se deschid din 6 iulie. Câte locuri sunt disponibile...

Creșele din Timișoara se deschid din 6 iulie. Câte locuri sunt disponibile în noile condiții generate de pandemie

0
DISTRIBUIȚI

cresa

Doar 177 de prescolari vor putea frecventa creșa, pe perioada verii, în Timișoara. Asta în condițiile în care numărul solicitărilor depuse la Primăria Timișoara depășeste 300.

„Creșele vor fi deschise peste vară.


Noi am făcut o analiză a noilor condiții pe care le impune deschiderea serviciului de creșe. A rezultat în spațiul disponibil și în condițiile pe care le avem, posibilitatea de a acomoda 177 de copii, sigur că numărul de cereri este sensibil mai mare și probabil că vom folosi aceleași criterii ca la procesul de înscriere la creșă, pentru departajarea cererilor.

În condiții de siguranță, acesta este numărul de locuri pe care îl putem asigura. Avem undeva peste 300 de cereri, iar în mod normale noi am avea 420 de locuri. Din păcate, nu ne aflăm în condiții normale și regulile de distanțare și de servire a mesei și a spațiului de dormit ne permit ca în spațiile existente să facem doar 177 de locuri”, a declarat, astăzi, viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Potrivit sursei citate, se vor respecta toate măsurile care sunt prevăzute în normele emise de Ministerul Educației și de cel al Sănătății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.