Un fotbalist timişorean care evoluează în străinătate e infectat cu noul coronavirus

Un fotbalist timişorean care evoluează în străinătate e infectat cu noul coronavirus

0
DISTRIBUIȚI
Deian Boldor, în tricoul echipei naționale de tineret. Foto: Getty Images

Fotbalul bănăţean nu e ocolit de pandemia cu COVID-19. După familia Giuchici, un fotbalist timişorean activ în străinătate a fost depistat pozitiv.


E vorba de Deian Boldor, care evoluează în prezent la Partizani Tirana, în Albania.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani s-ar afla şi în centrul unui scandal la clubul său albanez, speculându-se că trei colegi l-ar fi agresat la el acasă, unde se alfă în izolare. „Am coronavirus, este adevărat, dar sunt acasă, nu sunt internat la spital. Sunt însă în șoc, mă sună toată lumea să mă întrebe dacă e adevărată treaba cu bătaia. Nu e adevărat. Nu e nimeni în arest, nu a fost nicio bătaie. Ne-am certat doar pe un grup de WhatsApp legat de campionat. Diseară e derby-ul cu KF Tirana, la ora 21:45. Atât. E foarte urât că s-a ajuns aici”, a declarat Deian Boldor pentru gsp.ro.

Boldor e împrumutat în Albania de la Hellas Verona. Jucătorul crescut la LPS Banatul a plecat din adolescenţă la AS Roma şi a mai evoluat la Pescara, Foggia, Virtus Lanciano, Bologna (în Italia) şi Montreal Impact (în MLS). Partizani e pe locul 5 în Albania iar Boldor a evoluat în 22 de partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.