Cristian Moș: USR Timișoara a avut cele mai bune rezultate din țară,...

Cristian Moș: USR Timișoara a avut cele mai bune rezultate din țară, în afară de București

0
DISTRIBUIȚI

Președintele USR Timiș, Cristian Moș, se declară fericit că la nivelul filialei Timiș a USR PLUS rezultatul alegerilor locale de duminică este „excepțional”.


Formațiunea are în Timiș patru primari și 135 de consilieri locali și județeni.

„Am reușit să avem patru primari în Timiș, un partid format în urmă cu patru ani, care a început de la zero, care nu a avut structuri, care nu a avut primari în funcție, care a refuzat primari în funcție să vină spre noi înainte de alegerile locale, am reușit să câștigăm reședința municipiului Timișoara prin Dominic Fritz, am reușit să câștigăm Dumbrăvița, și am reușit să câștigăm Foeni cu Saveta Moldovan, dar și Cenad. În afară de București, avem cel mai bun rezultat la nivel de țară, am reușit să adunăm 50.000 de voturi la nivel de județ”, a spus, luni, Cristian Moș, în cadrul unei conferințe de presă.

Liderul USR Timiș a mai precizat că partidul pe care îl conduce intenționează să demonstreze că se poate face politică altfel. „Sunt convins că acum toată lumea se așteaptă de la noi să demonstrăm. Și vom demonstra cum se face politică altfel, cum se face administrației altfel. Avem 135 de oameni care vor face altfel de administrație în Consiliul Județean și în consiliile locale”, a precizat Moș.

Acesta a mai dezvăluit că ieri a vorbit la telefon cu Alin Nica și o să urmeze negocieri cu PNL. La nivel de județ, USR Timiș va avea negocieri în fiecare localitate în parte.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.