Adrian Popa şi-a găsit echipă după despărţirea nefericită de Ripensia

Adrian Popa şi-a găsit echipă după despărţirea nefericită de Ripensia

1
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Ghiroda şi Giarmata Vii / Facebook

Jucătorul care a împlinit recent 32 de ani are o nouă echipă. Adrian Popa a semnat azi cu divizionara C CSC Ghiroda şi Giarmata Vii după ce Ripensia a renunţat la serviciile sale în vară.

Conducerea roş-galbenilor a fost criticată după ce înaintea actualului sezon a renunţat la Popa ca la un jucător de duzină. Folosit preponderent în banda dreaptă, braşoveanul a petrecut nu mai puţin de opt sezoane la „Ripi”, fiind alături de noul proiect timişorean de la data restartului, din Liga a Vi-a, până în eşalonul secund inclusiv, purtând de asemenea şi banderola de căpitan.

De azi însă Adi Popa are un nou club, el a semnat cu CSC Ghiroda, grupare care tocmai s-a calificat în turul IV al Cupei României după ce a învins-o marţi pe Dumbrăviţa (scor 4-2).

„Bine ai venit Adrian Popa !
În cursul acestei dimineți, am oficializat un transfer de marcă pentru echipa noastră.


După mulți ani în care a fost căpitanul Ripensiei, Adrian a semnat cu CSC Ghiroda și Giamata Vii și suntem convinși că va aduce cu el spiritul de luptă de care a dat dovadă de-a lungul timpului.
Îi urăm mult succes dar și un călduros „La Mulți Ani”, deoarece zilele trecute, în 1 octombrie, și- a serbat ziua de naștere”, se arată pe pagina galben-albaştrilor din Ghiroda.

interesant e că Popa a mai jucat în zonă, înainte de proiectul de restart Ripensia, chiar la concitadina Ripensiei, ASU Politehnica. Ghiroda a avut totuşi un start de campionat ezitant, cu două remize şi o victorie la limită. Cupa ar putea oferi un culoar interesant, căci nu e exclusă o revedere cu Ripensia prin competiţia K.O.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.